9D prywatny server WRESZCIE

Witam znalazłem prywatny serwer 9Dragons nie miałem czasu aby sprawdzić jak się gra ale na pewno działa oto link:

Klik

Wystarczy się zarejestrować, pobrać i grać może pomyślimy o jakimś teamie do gry mam ip dobrego serwera ts3 więc komunikacja załatwiona.

Sory że nie zaprezentowałem serwera ale nie mam czasu, jutro się tym zajmę albo ktoś z was już teraz.

Grałem tam jakiś czas i co mogę powiedzieć to że serwer szybko się nudzi, chociaż to moja osobista opinia, ale jest też problem z dropem, expi się bardzo szybko a dropu i kasy jest bardzo mało, przez co mamy high lvl i bardzo słabe eq co może sprawiać problemy z expem bez dobrego buffa, ale jeśli komuś to nie przeszkadza to raczej nie będzie narzekać. Natomiast jeśli chcesz pograć z rodakami to jest dość duża liga po ciemnej stronie, w której większość to polacy.

Dlaczego w tytule tematu jest "WRESZCIE"? Servery prywatne tej gry są od dawna, a jeśli tobie zajęło tak długo szukanie tego to przykro mi

Witam znalazłem prywatny serwer 9Dragons nie miałem czasu aby sprawdzić jak się gra ale na pewno działa oto link:KlikWystarczy się zarejestrować, pobrać i grać może pomyślimy o jakimś teamie do gry mam ip dobrego serwera ts3 więc komunikacja załatwiona.Sory że nie zaprezentowałem serwera ale nie mam czasu, jutro się tym zajmę albo ktoś z was już teraz.

Serwer był już tu prezentowany przez kogoś chyba dzień po starcie (albo w ten sam dzień) :)

Tak czy owak... Nie. Po prostu nie. Kiedy grałem rate był odczuwalnie wyższy i nie wiem czy to wychodziło na plus, bo dropić wcale rzeczy częściej nie dropiły. Sorry, ale nie widzę tego za bardzo.

Inna sprawa że gra już się odczuwalnie postarzała - jeśli bym grał, to bym kontynuował zabawę, ale po kilkuletniej przerwie po prostu mnie to odrzuciło - za dobrze człowiek pamięta ten grind, żeby znów się do tego pakować, nawet na rate 10-40x.

Nie rozumiem po co do tej gry są prywatne serwery. PvP to tam jest słabe jak barszcz, a PvE... sam grind. Kiedyś jak grałem w 9Dragons to trzymał mnie tam tylko klimat gry oraz ludzie z którymi się gra. A na takim prywacie to, co sama nuda.

Witam znalazłem prywatny serwer 9Dragons nie miałem czasu aby sprawdzić jak się gra ale na pewno działa oto link:

Klik

Wystarczy się zarejestrować, pobrać i grać może pomyślimy o jakimś teamie do gry mam ip dobrego serwera ts3 więc komunikacja załatwiona.

Sory że nie zaprezentowałem serwera ale nie mam czasu, jutro się tym zajmę albo ktoś z was już teraz.