9Dragons obecna sytuacja

Siemanko. Chciałbym się dowiedzieć jak trzyma się 9Dragons. Kiedyś grałem, jeszcze za czasów Acclaimu, potem G1. Jak teraz z populacją itp? Gra żyje, czy umiera? Wracać, czy nie wracać?

na starcie dalej można zobaczyć nowych graczy a w mieście czasami złapało się laga więc myślę że jest dobrze

Po co grac w 9dragons jak jest http://www.mayhem-kungfu.com ;)

warn_ico.png
Warn za offtop. - crracked

9dragons skonczylo sie wraz z upadkiem Acclaimu, wtedy przestalem aktywnie grac, a pozniej zaliczalem krotko-srednie epizody

umarla? skadze

9D przezylo 3 roznych wydawcow, wiec jesli do tej pory go nie zamkneli, to najlepszy gwarant, ze wciaz przynosi korzysci i wciaz gra w niego sporo osob, ale to juz nie to co dawniej, 0 upatetow, pustki na low lvlach, a watpie, czy dotrwasz solo chociazby do poziomu Five Dragons

9dragons skonczylo sie wraz z upadkiem Acclaimu, wtedy przestalem aktywnie grac, a pozniej zaliczalem krotko-srednie epizodyumarla? skadze9D przezylo 3 roznych wydawcow, wiec jesli do tej pory go nie zamkneli, to najlepszy gwarant, ze wciaz przynosi korzysci i wciaz gra w niego sporo osob, ale to juz nie to co dawniej, 0 upatetow, pustki na low lvlach, a watpie, czy dotrwasz solo chociazby do poziomu Five Dragons

Zgadzam się w 100%

Dla mnie to też jest najlepsza gra mmo w jaką grałem. Głównie przez community w grze. Nie wiem dla czego akurat tak fajnie zapamiętałem czas spędzony przy tej grze bo oferowała sam grind, a na fabułę jakoś nigdy nie zwracałem uwagi. Jaki nick miałeś w grze Guru? I jaki LvL wbiłeś? ;)

Jest też priv, gdzie pewnie niejedna osoba gra (xp rate są wyższe, dużo wyższe AFAIK). Poza tym gra... no, najlepsze lata ma za sobą, ale obecny wydawca z niej nie rezygnuje (co udowodnił m.in. dodając refy +13-15 czy pytając się ludzi w ankiecie, czy chcą wprowadzenia korean-statów i skilli do gry). :)

Former GL3 WT Healer here :3

No to ja nie doszedłem tak daleko bo wbiłem jakoś połowę FC Brotherhood of Thieves oczywiście healerem.

Dobra to teraz żeby nie zakładać nowego tematu. Chcę zalogować się na stare konto. Jako, że 9D przeszło teraz do GC, trzeba najpierw zalogować się na ich stronie. Tak więc zalogowałem się, wszystko ładnie, ale w grze dalej wyskakuje komunikat, żeby zalogować się na stronie GC, aby zweryfikować konto. DFQ? Ktoś wie o co chodzi?

Stare konto... masz na myśli to z Acclaimu? Bo jeśli tak, to skończ z marzeniami - te konta poszły w diabli. Jeśli chodzi o konto z GamersFirst, to szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak oni przeprowadzili to przejście, więc...

Chyba już nie można robić transferów acc, był do tego wyznaczony pewien okres. Przynajmniej mnie tak się wydaje.

Konto z Acclaimu przeniosłem do G1, teraz żeby zalogować się na GC trzeba było najpierw zalogować się na stronie GC. Za którymś razem się udało i wszedłem do gry. Niestety postacie zniknęły :(. No nic dzięki za odpowiedzi.

Siemanko. Chciałbym się dowiedzieć jak trzyma się 9Dragons. Kiedyś grałem, jeszcze za czasów Acclaimu, potem G1. Jak teraz z populacją itp? Gra żyje, czy umiera? Wracać, czy nie wracać?