9Dragons-opis

9Dragons to kolejna obok Carpe Diem stworzona przez The Persistent Worlds Company sieciowa gra MMORPG. Tytuł pozwala przenieść się do starożytnych Chin epoki Ming - czasu wielkiego chaosu i wcielić się w rolę młodego wieśniaka, który dzięki wielu treningom i wyprawom zdobywa doświadczenie, poznaje nowe zdolności i w końcu zostaje mistrzem własnego stylu walki opracowanego na podstawie nauk klanu, do którego należy.

Tych natomiast w świecie gry występuje dziewięć. Nazywane są Smokami. Każdy z klanów charakteryzuje się odmienną filozofią, posiada własne sekrety, a jego członkowie poznają sekretne sztuki walki. Niektóre z organizacji wolą starcia z użyciem różnych rodzajów broni (na każdy z klanów przypada około pięciuset rodzajów uzbrojenia), inne preferują walkę wręcz. Są też takie, które koncentrują się na wykształceniu cichych, niewidzialnych i zabójczo efektywnych skrytobójców.

Jak przystało na tytuł mocno osadzony w chińskich legendach, nie mogło zabraknąć w nim rozlicznych szkół walki. Każdy z klanów zna sekrety ponad czterystu stylów. Co bardziej zaawansowani gracze mogą na ich podstawie opracować własną sztukę walki, dobierając zgodnie ze swoimi preferencjami odpowiednie ciosy i zagrania.

W grze znalazło się ponad czterysta pięćdziesiąt podstawowych zadań do wykonania. W miesięcznych odstępach dodawane jest kolejne dwadzieścia do czterdziestu dodatkowych misji.

Walki zostały przedstawione za pomocą animacji poklatkowej, dokładnie odwzorowującej wszelkiego rodzaju ciosy, które można obejrzeć w filmach. Przeciwnicy zostali wyposażeni w sztuczną inteligencję. Uciekają przed mocniejszymi graczami, polują na słabszych, a kiedy zostaną poważnie ranni potrafią nawet popełnić samobójstwo, by uniknąć hańby.

Download:

http://9dragons.acclaim.com/downloads/9Dgame.htm

Oficjalna Strona:

http://9dragons.acclaim.com

e2f85d2bb419fd53.jpg

własnie zaczynam grac w tą grę przekonała mnie twój opis jak coś to mój nick jez0011pl

[ Dodano: 2008-06-12, 11:14 ]

jaki clan mi polecasz :?: :?:

Podobała mi sie ta gra, piekne animacje sztuk walki tylko ze w pewnym momencie robi sie nudna. szkoda:(

nom nieeeeee...kolo ale dales opis tej gry...normalnie szok...skad zes to wzial? ;/

a co do polecania kim grac to wiesz...kazdy klan ma swoje dobre strony :P

Gra nudna i ludzie nie mili (przynajmniej ja na takich trafiłem)

Nie polecam .

Mi nie chce sie konto założyć :-/

Mi nie chce sie konto założyć :-/

jest to gra tworcow 2moons a rejestracja dla polakow jest zamknieta. Na forum jest przyklejony temat jak zalozyc konto w 2moons. Przeczytaj go

Spawn pomimo moich apelacji do modów/admina mój poradnik nie został przyklejony :-/

Więc co najwyżej moge podać link http://www.mmorpg.org.pl/forum/viewtopic.php?t=1122

Ja ściagłem gre ale wyskakuje mi jakis błąd ze cos z systemem sie niegadza, jak ktos wie jak to naprawic to niech pisze będe wdzieczny

Coś? znaczy co?

Podaj treść błędu, może screen. Spróbujemy ci pomóc ^^

Mi nie chce sie konto założyć :-/jest to gra tworcow 2moons a rejestracja dla polakow jest zamknieta. Na forum jest przyklejony temat jak zalozyc konto w 2moons. Przeczytaj go

lol, to ja do tyłu jestem xD

gralem w to rok temu i jeszcze sie normalnie mozna bylo zaregisterowac xD

a poradnik mogliby przykleić :P

Jest Przyklejony, Chmarus go przykleił :P Masz Link http://www.mmorpg.org.pl/forum/viewtopic.php?t=1122 ^^

Nie można otworzyć pakietu instalacyjnego. Skontaktuj sie z producentem aplikacji w celu weryfikacji, czy to jest prawidlowy pakiet instalatora windows.

[ Dodano: 2008-06-20, 09:31 ]

Gadałem z typkiem ktory w to grał i on mi mowił ze morze mi niedzialac dlatego ze z głownej strony sciagalem a z stamtąd niedziała

Spróbuj ściągnąć z innego źródła...

morze
pisze się przez ż

A mógłbyś mi podac linka jaiegoś

I przepraszam za błędy ale jestem dyslektykiem noi czsami robie błedy

Ludzie czy tą grę można zainstalować tylko na dysku C , bo mam mało miejsca na C i mi pisze ,,Za mało miejsca na dysku"(nie da się wybrać gdzie się ma to zainstalować).

Być może jest taki myk jak z MapleStory, że podczas instalacji kopiuje jakieś pliki tymczasowe na dysk C. Poprzerzucaj trochę śmieci na inną partycję, zainstaluj i przerzuć z powrotem.

(Replace this first paragraph with a brief description of your new category. This guidance will appear in the category selection area, so try to keep it below 200 characters. Until you edit this description or create topics, this category won’t appear on the categories page.)

Use the following paragraphs for a longer description, or to establish category guidelines or rules:

• Why should people use this category? What is it for?

• How exactly is this different than the other categories we already have?

• What should topics in this category generally contain?

• Do we need this category? Can we merge with another category, or subcategory?

9Dragons to kolejna obok Carpe Diem stworzona przez The Persistent Worlds Company sieciowa gra MMORPG. Tytuł pozwala przenieść się do starożytnych Chin epoki Ming - czasu wielkiego chaosu i wcielić się w rolę młodego wieśniaka, który dzięki wielu treningom i wyprawom zdobywa doświadczenie, poznaje nowe zdolności i w końcu zostaje mistrzem własnego stylu walki opracowanego na podstawie nauk klanu, do którego należy.

Tych natomiast w świecie gry występuje dziewięć. Nazywane są Smokami. Każdy z klanów charakteryzuje się odmienną filozofią, posiada własne sekrety, a jego członkowie poznają sekretne sztuki walki. Niektóre z organizacji wolą starcia z użyciem różnych rodzajów broni (na każdy z klanów przypada około pięciuset rodzajów uzbrojenia), inne preferują walkę wręcz. Są też takie, które koncentrują się na wykształceniu cichych, niewidzialnych i zabójczo efektywnych skrytobójców.

Jak przystało na tytuł mocno osadzony w chińskich legendach, nie mogło zabraknąć w nim rozlicznych szkół walki. Każdy z klanów zna sekrety ponad czterystu stylów. Co bardziej zaawansowani gracze mogą na ich podstawie opracować własną sztukę walki, dobierając zgodnie ze swoimi preferencjami odpowiednie ciosy i zagrania.

W grze znalazło się ponad czterysta pięćdziesiąt podstawowych zadań do wykonania. W miesięcznych odstępach dodawane jest kolejne dwadzieścia do czterdziestu dodatkowych misji.

Walki zostały przedstawione za pomocą animacji poklatkowej, dokładnie odwzorowującej wszelkiego rodzaju ciosy, które można obejrzeć w filmach. Przeciwnicy zostali wyposażeni w sztuczną inteligencję. Uciekają przed mocniejszymi graczami, polują na słabszych, a kiedy zostaną poważnie ranni potrafią nawet popełnić samobójstwo, by uniknąć hańby.

Download:

http://9dragons.acclaim.com/downloads/9Dgame.htm

Oficjalna Strona:

http://9dragons.acclaim.com

e2f85d2bb419fd53.jpg