9Dragons

Słuchajcie razem z SuroKiro ponownie gramy w 9Dragons na serwerze Phoenix..

Jedno pytanie :

- Czy ktoś z was w to gra, chętnie zapoznamy się z tymi osobami, pomożemy, i załozymy wspolną "forumową" gildię :)

Siemanko, włąsnie ściągam 9D, podajcie swoje nicki to odezwę się w grze. I jeżeli będzie mi czystko chodzić (słaby komp) to zostanę prawdopodobnie na dłużej. Już 59% ;)

ja xGoodChild , a ten drugi to SuroKiro :)

Gramy w mieście Tai Shan, klan Brotherhoods of Theves [bOT] :)

serwer Phoenix ^^

Właśnie mi się patchuje mam nadzieje, że nie będę miał lagów.

Właśnie co do 9D ja chętnie bym pograł ale jest problem...

Ja nie mam nawet serwerów pokazanych.

Serwery są online wszystko ładnie pięknie się włącza ale gdy mam wybrać serwer to żadnego nie ma.

Czy ktoś z was już tak miał?

Jeśli tak i potrafi to naprawić to proszę o kontakt.

(GG:6256058 lub email: adiq54@gmail.com)

Nad oknem logowania masz serwer :).. Klikasz na taki prostokącik i wybieasz Phoenix ;)

Mój Nick: Naxes

Od jutra zacznę już ogarniać gierkę.

xGoodChild mógłbyś mi napisać jak rozdawać te Chi Pointsy do 25 lv? po po 25 się restartuje jak się wybierze klasę tak?

http://gryok.net/forum/9dragons/

Macie tutaj poradniki jak rozkładać statystyki i najważniejsze informacje na temat gry. B)

Mój Nick: NaxesOd jutra zacznę już ogarniać gierkę.xGoodChild mógłbyś mi napisać jak rozdawać te Chi Pointsy do 25 lv? po po 25 się restartuje jak się wybierze klasę tak?

do 25 idziesz jak chcesz dajesz głównie str dex i con nieraz ess po 25 wybierasz klasę i dostajesz resa mastery i statów później idziesz według poradników na stronce gry ok net (jakby co gramy po stornie Black Clan )

Dzięki, wracam ze szkoły i do zobaczenia w Grze.

Nad oknem logowania masz serwer .. Klikasz na taki prostokącik i wybieasz Phoenix

Wiem GoodChild ale tam nie ma serwerów.

To może coś ci się przy instalacji zepsuło i zwykły reinstal to naprawi ;]

Ja też jestem chętny do gry na razie mam 8 lvl nick Narkisz0n (0-zero (liczba)) ;p

To może coś ci się przy instalacji zepsuło i zwykły reinstal to naprawi ;] Ja też jestem chętny do gry na razie mam 8 lvl nick Narkisz0n (0-zero (liczba)) ;p

Nie pomaga...

Reinstal , patchowanie nawet pisanie do ekipy GF nic nie dało.

Zobacz na oficjalnym forum gry, wydaję mi się, że jest to wytłumaczone.

I co gra w to ktoś w końcu bo nie mogę was jakoś złapać jak gram ;]

.

warn_ico.png
Regulamin forum 2.3 - Cree

Słuchajcie razem z SuroKiro ponownie gramy w 9Dragons na serwerze Phoenix..

Jedno pytanie :

- Czy ktoś z was w to gra, chętnie zapoznamy się z tymi osobami, pomożemy, i załozymy wspolną "forumową" gildię :)