A co jeśli Minecraft zniknie?

Przepraszam was, ale tak nagle mnie tknęło... Musiałem wybaczcie :)

http://www.youtube.com/watch?v=JvmdOKChXCk&feature=g-upl

to go nie bedzie, wybacz, musialem...

znajda inne gry, ktore beda przynosily zyski.

Po co żyjesz jeśli i tak umrzesz?.Po co grasz w mmo jeśli te gry i tak przestaną istnieć.Po co nagrywasz filmiki jeśli YT kiedyś też zniknie?.

Mógłbym tak do końca mojego życia, tak jak kolega wyżej napisał zniknie i go nie będzie trudno znajdą inne gry.

Nie mozliwe zeby zniknal, zawsze beda piraty.

Takie pytania byłoby 15lat temu dobre , a nie w dzisiejszych czasach gdzie dziennie wychodzi ci setka gier . Przeciętny informatyk kowalski z dnia na dzień może stworzyć hit pokroju klocków , eflori czy innych niskobudżetowych produkcji znanych prawie przez wszystkich . Co będą robić jeśli Minecraft zniknie i na czym będą zarabiać - bardzo prosta odpowiedz znajdą inny trendy produkt i z niego się będą utrzymywać .

Co będzie jeśli Minecraft zniknie? Dalej będę w Terrarię ciupał. Jakoś dużo więcej radości mi to sprawia.

SuperLidero od kiedy pojawiłeś się na tym portalu widzę w tobie jakiegoś psychola, opowiadasz jak dzieci uzależnione od Tibii w TVNie. Masz oczy szaleńca

Co do innych grajacych i nagrywajacych filmiki o minecrafcie to po prostu dzieci w wieku 12-16 lat, żyją teraźniejszością i nie obchodzi ich "jutro" tak jak dorosłych, jak skończy się Minecraft to po prostu zmienią grę na inną w której mogą się wykazać lub chwalić. Takie jest to nowe pokolenie - każdy chce być gwiazdą internetu, wystarczy że mają po 1000 wyświetleń i już czują się pro. Moje filmiki na YT mają po 50-100k wyświetleń i jakoś mnie to nie robi tym bardziej że nie dbam o to by wydawać cokolwiek na siłe regularnie by "uszczesliwic" moich subskryberów. Jeżeli coś mam nagrać to na pewno coś co się przyda innym i nie ma tego na całym YT a jeśli jest to przedstawione bardzo słabo.

Mój ostatni poradnik za moją zgodą (sami spytali) trafił na oficjlaną stronę pewnej gry, a kilka moich filmików Guru i Ozonek umieszczali w swoich newsach.

SuperLidero od kiedy pojawiłeś się na tym portalu widzę w tobie jakiegoś psychola, opowiadasz jak dzieci uzależnione od Tibii w TVNie. Masz oczy szaleńca

Yyy WTF ?

Minecraftowa codzienność.

Im dłużej gramy tym bardziej okrągli kwadratowi się stajemy.

Yyy WTF ?

Co do filmiku to popracuj nad większym zasobem słów - były momenty, że powtarzałeś 1 słowo kilka razy..

Minecraft się skończy gdy wejdzie gra Cube World ;)

Minecraft skończył się na ''Kill 'Em All''.

Co do filmiku to popracuj nad większym zasobem słów

Nagrywam jak lubie i jak potrafię :), czyli z biegu bez przygotowania. Normalnie ludzko :)

i tak wole Terrarie, może dlatego że lubie wyzwania :D (Bossy itp) a w MInecraftcie, Zombie które nie problem ubić :D

Przepraszam was, ale tak nagle mnie tknęło... Musiałem wybaczcie :)

http://www.youtube.com/watch?v=JvmdOKChXCk&feature=g-upl