A gdzie Maple Story?

Czemu nie ma na forum działu o Maple Story? O.o Z tego co kojarzę, było. A teraz nie ma...

Czy nikt już z forumowiczów nie gra w Maple Story? ;/, na 100% jeszcze ktoś gra, bardzo przydałby się dział o Maple Story, wiele nowych polskich graczy by chciało poczytać tutoriale, handlować, znajdywać partnerów do gry.

A więc, gdzie jest ten dział? I kto jest za wprowadzeniem tego działu?

Pisałem temat o tym ogólnie i ma być rozpatrzony na radzie.

O! Dobra wiadomość :). Sam też powrócę do Maple Story i pobiorę tylko kiedy brat zejdzie z LoL'a (uroki dzielonego Liveboxa). Może założymy jakąś Gildię? Tylko muszę założyć nowe konto bo zapomniałem PIN'u , ahh... już przypominają mi się noce no-lifienia ^^. Musimy obgadać sprawę z Gildią, albo chociaż jakąś grupą Polaków grających w Mapleta (:D).

Ja zawsze chciałem w to zagrać... grałem 2 razy. Pierwszym razem przeszedłem "wysepkę turtorial" i zrobiłem klasę. Po otrzymaniu nowej broni kompletnie nie wiedziałem gdzie się odnaleźć... Mnóstwo graczy, mnóstwo spotów i straszne różnice level potworów. Nie wiedziałem gdzie podbić lvl więc zaprzestałem. Drugi raz wyglądał podobnie. Lecz może i tym razem spróbuje... I jeszcze pytanie. Czy można grać już tym mechanikiem czy coś ? Co w robociku siedzi :D ? Jeszcze się zastanowię, (nie wiem czy ogarne czas w tygodniu) ale możliwe że zagram :P

Byłbym chętny na wspólną grę, piszcie na Priv jak się zdecydujecie.

Mech już został wprowadzony. Moim zdaniem po BB to już nie ta sama gra - już w 2 dni można wbić 70lvl... -_-

Czemu nie ma na forum działu o Maple Story? O.o Z tego co kojarzę, było. A teraz nie ma...

Czy nikt już z forumowiczów nie gra w Maple Story? ;/, na 100% jeszcze ktoś gra, bardzo przydałby się dział o Maple Story, wiele nowych polskich graczy by chciało poczytać tutoriale, handlować, znajdywać partnerów do gry.

A więc, gdzie jest ten dział? I kto jest za wprowadzeniem tego działu?