siemacie ehhh wakacje cieplutko i milutko xd a wy przed kompami sterczycie i w c9 gracie hehe może by tak spróbować tego samego ale w real ?;> tak chodzi mi tu właśnie o larpy
jeździ ktoś z was? bo ja rok temu byłem na jednym i mi przypadło do gustu i bym sie wybrał w tym roku ale samemu tak jakoś dziwnie tu macie liste larpów http://www.fantazjada.pl/forum/index.php?topic=2930.0 jak by ktoś sie wybierał na larpa po 23 lipca niech da znac bo akurat wtedy już koncze prace i mam od wtedy wakacje;p cóż uroki pracy tymczasowej
A może by tak odejsc od monitora?
Raczej bym nie pojechał, ale mógłbyś mi(i jeszcze może komuś ) powiedzieć o co tam dokładnie chodzi?
Właśnie, co to są LARPy? Jestem bardzo ciekaw.
LARP to inaczej live action role play, czyli coś jak gra fabularna tylko odgrywana w terenie ;p (wiadomo, jak w warhammerze był MG-mistrz gry tak tu jest larpmaster czyli jego odpowiednik) w polsce jest dość mało znane raczej, gdzie np. w niemczech istnieją sklepy, gdzie można kupić fajny dupsy do tego ;p looknijcie http://www.dein-larp-shop.de/de/larp-waffen/unikate.html
Czyli ubiera się zbroje, mieczyk, laskę i np. jakiś episod z gry się odgrywa, tak?
Czyli ubiera się zbroje, mieczyk, laskę i np. jakiś episod z gry się odgrywa, tak?
Coś w tym stylu. Heh, ta właściwie to nieco śmieszne (żałosne?), że autor rzuca tekstem "może by tak odejśc od monitora", by po chwili zaproponować zabawę w elfów i orków...
Byłem na czymś podobnym, tyle, że rekonstrukcja jakiejś bitwy. Było ok, a najlepiej jak się "rycerze" upili i takiemu jednemu palec uciachali xd. Czy na LARP jest podobnie?
EDIT tak to wygląda [media=]
Jest mega podobnie tylko tutaj masz jakiś scenariusz i LARP traw po pare dni ;p
''Zanim weszłem w MMORPG,
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Coś w tym stylu. Heh, ta właściwie to nieco śmieszne (żałosne?), że autor rzuca tekstem "może by tak odejśc od monitora", by po chwili zaproponować zabawę w elfów i orków...
no chyba zdrowiej pobiegać w lesie przebranym za orka niż kisić sie w domu przed monitorem;p
no chyba zdrowiej pobiegać w lesie przebranym za orka niż kisić sie w domu przed monitorem;p
Ale po co przebierac sie za orka i udawac ze walczysz jak mozna zwyczajnie pospacerowac po tym lesie albo wyjsc na rower?
''Zanim weszłem w MMORPG,
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Hahahahhahahah leże ;D
Ogólnie to polecam piłkę nożną. Cudowny sport i nawet jak się potyka o własny debilizm to można zawsze poznać kogoś i spędzić miło czas
Co do LARP-owców... Nigdy nie rozumiałem i nie chce zrozumieć
Ogólnie to polecam piłkę nożną. Cudowny sport i nawet jak się potyka o własny debilizm to można zawsze poznać kogoś i spędzić miło czas Co do LARP-owców... Nigdy nie rozumiałem i nie chce zrozumieć
Szczerze? To ja już wole pobiegać po tym lesie przebrany za Lich Kinga niż biegac za piłeczką jak grzeczny piesek, no ale co kto lubi
ja tez nie chce zrozumiec, no chyba ze oficjalne zjazdy z duża liczbą ludzi cos ala cosplaye (bo to jakos wyglada)
ale tak to wg mnie totalna zenada
btw. mowisz ze ladna pogoda a u mnie od 4 dni burza taka, ze w nocy pioruny mnie budza (taki huk)
ogólnie to kto co lubi ale LARP też ciekawa sprawa
BTW. Najbardziej mnie wkurzają ludzie co piszą teksty typu odejdźcie od monitoru bo ładna pogoda itp. A kij to kogo obchodzi co każdy ze swoim życiem będzie robił... Jak mu się podoba to niech siedzi przed monitorem i patrz a jak będzie chciał iść coś porobić czy też spotkać się z kimś to pójdzie... Tu nie kieruje złości do autora tematu ale ogólnie mówię o takich przypadkach
ogólnie to kto co lubi ale LARP też ciekawa sprawaBTW. Najbardziej mnie wkurzają ludzie co piszą teksty typu odejdźcie od monitoru bo ładna pogoda itp. A kij to kogo obchodzi co każdy ze swoim życiem będzie robił... Jak mu się podoba to niech siedzi przed monitorem i patrz a jak będzie chciał iść coś porobić czy też spotkać się z kimś to pójdzie... Tu nie kieruje złości do autora tematu ale ogólnie mówię o takich przypadkach
Dokladnie! Jak tylko zobaczylem nazwe tematu to odrazu pomyslalem: "No nie znowu forumowy guru fitness'u". Co to komu przeszkadza, ze obcy ludzie gospodaruja swoj wolny czas wg. ich uznania? Wtf?
#Warcraft947
Wow, coz to za hejt? Rozumiem nie przepadac za sportem ale porownywac ludzi uprawiajacych go do psow?
couch potatoes ftw (oczywiscie nie ja )
Wow, coz to za hejt? Rozumiem nie przepadac za sportem ale porownywac ludzi uprawiajacych go do psow?
Psy biegają za piłką, więc o co chodzi
Porównanie kogoś do psa biegającego za piłką to nic obraźliwego.
Jeżeli to jest obraźliwe to: zdrowy jak ryba, masz koński śmiech, uparty jak osioł, gruby jak świnia itp. też powinno być obraźliwe.
Ech.. jak ja nie lubię hipokryzji.
Ale po co przebierac sie za orka i udawac ze walczysz jak mozna zwyczajnie pospacerowac po tym lesie albo wyjsc na rower?no ale słuchaj w LARPIE masz fabułe itp i to o wiele ciekawsze nie mowie ,że jazda na rowerze lub spacer są złe ale chyba nie raz warto oderwać sie od szarej codzienności