A może by tak serwer?

Witam i o zdrowie pytam :D

jak wiecie albo i nie , od pewnego czasu lubię grać w gry zombi , znalazłem również ciekawy serwer niestety z nobską ekipa

( admini) ;/ .

I tu rodzi się moje pytanie "a może by tak swerwer " mmorpg.org.pl w cs 1.6 ( steam/nonsteam) zombi mod :D

Nie wiem jak bardzo majętny jest forum :D ale utrzymanie serwera kosztuje " mniej jak za gazetę" ( 1.32 per slot, ping ,30 ).

co wy na to droga redakcjo :D

Byl server BF3/FFA nikt nie grał, na tym tez nikt grac nie będzie.

Byl server BF3/FFA nikt nie grał, na tym tez nikt grac nie będzie.

co ty gadasz każdy dobrze zrobiony serwer zombi jest ful 24/h ...

to nie jakieś bezmyślne bieganie z nożem na niewidce :D wpisz w wyszukiwarkę zm i zobacz ile jest full :D

p>S mogę nakraść troche plugów :D ( w dobrym znaczeniu tego słowo jeśli istnieje )

zombie mod? ;/ mam osobiście swojego serwa do 15-16 opłaconego i z ziomkami sobie czasami pykamy ale zombie... to nie dla mnie.

A gdyby ktoś chciał sobie wspólnie popykać to pw :)

Zombie Mod - podziękuje ;)

A co do serwera to jak kolega napisał,takowy już był i po tygodniu nikt na nim nie grał,więc proponuje abyś może sam rozkręcił taki serwer pod banderą mmorpg ( jeżeli dostaniesz zgodę :P )

Próbuj nic się nie stanie jak się nie uda, ale może wypali;)

Jeżeli zafundujesz i będzie dość popularny to pomysł może przejść, ale nie musi :D

Non steam.....to już było...

Non steam - co ci tak bardzo w nim nie pasuje ?

Aaa...cziterzy,tak ? no to jesteś kolego w błędzie,ponieważ s/ns to nie ma aż tak wielkiej różnicy,vavle niestety ale już praktycznie nie zajmuje się eliminowaniem cziterów w 1.6.

Wyślesz im demko to troszkę poczekasz aż cziter zostanie zbanowany.

A co do serwera to nie było by problemu z cziterami,ponieważ jest tutaj wielu ludzi ogarniętych,którzy grają w cs'a i na pewno zechcieliby adminować na serwerze.

... ludzie, ale to już było serwer cs pod banderą mmorpg i to jeszcze nie tak dawno temu, był hype tydzień czasu i co i teraz cicho RIP

kolejna odsłona konsera... spróbuj nic ci się nie stanie. ale zombie mod? sry...

To nie przejdzie i tyle bo to już było i nawet bajery na serwie była jakie gracze chcieli i jak to się skończyło...

Serwer upadł m.in. dlatego, że adminów jako takich nie było + ten mod na serwerze odstraszał graczy. W sumie, jakby miało grać sporo graczy na tym serwerze, to bym sobie pograł, byleby serwer był na ogarniętym hostingu, no i bez żadnych bajerów, najlepiej trudne FFA (bez amx_showdamage lub też rs). Albo HnS.

Jak już odpalać serwer do gry to do gry a nie do moda... ;)

Witam i o zdrowie pytam :D

jak wiecie albo i nie , od pewnego czasu lubię grać w gry zombi , znalazłem również ciekawy serwer niestety z nobską ekipa

( admini) ;/ .

I tu rodzi się moje pytanie "a może by tak swerwer " mmorpg.org.pl w cs 1.6 ( steam/nonsteam) zombi mod :D

Nie wiem jak bardzo majętny jest forum :D ale utrzymanie serwera kosztuje " mniej jak za gazetę" ( 1.32 per slot, ping ,30 ).

co wy na to droga redakcjo :D