Witam. Kiedyś byłem zapalonym graczem Metina2 nadal jestem jego wielkim fanem chociaz od paru lat juz nie gram. Wiem jak mmorpg.org.pl jako portal i jego społeczność są negatywnie nastawieni co do tej gry chociaż według mnie to trzeba obwiniać GF a nie Metina2 ale postanowiłem opisac tu swój pomysł który może przypadnie wam do gustu.
Od paru lat kiedy skończyłem przygodę z Metinem szukam nowego tytułu który mógłby mnie wciągnąć i niestety nie mogę nic znaleźć. Pewnego pięknego dnia wpadłem na pomysł że dobrze było by wrócić do metina tyle że osoba która nie grała tam tyle lat juz nie bardzo ma czego szukać na tych starych wyniszczonych ekonomicznie serwerach na ktorych grają juz tylko i wyłącznie starzy wyjadacze i niestety moje próby powrotu zakończyły się fiaskiem. Po ponownych próbach znalezienia dla siebie nowego świata mmo pojawia się na choryzoncie wkońcu MU Legend. Chociaż czas pokaże czy warto na nie czekać a poza tym pomyślałem że genialnym pomysłem było by reaktywowanie Metina. Mianowicie mam na myśli stworzenie klasycznego serwera tak jak to mialo czas naście lat temu i wystartowanie od zera równo dla wszystkich już chociażby pod flagą GF. Tutaj pojawia się moja prośba żeby może stworzyc jakąś petycję w sprawie utworzenia takiego klasycznego serwera na zwyklej podstawce ktora dopiero z biegiem lat bedzie dostawac znow kolejne atualizacje i dzieki ktorej bedzie mozna wrocic do tego swietnego mmo. Wypowiedzcie sie co o tym myslicie i czy moze ktos bylby wstanie poprowadzic taka petycje i wziac sprawy w swoje rece. A do tego miło by bylo aby moj post trafiał do jak najszerszego grona fanów metina.
Dziekuje i pozdrawiam.