Szukam luznej ekipy do farmy itd. Wiek i doswiadczenie bez znaczenia. Mile widziani newbe gracze. Dodam ze nie szukam gildii ani spolecznosci. Nie lubie ograniczen i regulaminow. Zainteresowany/a? Zostaw slad po sobie.
A może tak pogramy w Warframe'a?
Bardzo chętnie bym zagrał. Doświadczenie mam praktycznie zerowe ale słyszałem a tej grze wiele dobrego i myślę że warto spróbować.
O widzisz! Ja posiadam wiedze podstawowa plus wikipedia warframe, wiec razem mamy juz sporo na start
Dodam ze uzywam discorda do komunikacji glosowej jak i czatowej.
Kurcze... Brak czasu ;( a wiedza średnio zaawansowana i wiedza jak robić platynę
Kurcze... Brak czasu ;( a wiedza średnio zaawansowana i wiedza jak robić platynę
Robic platyne? Ucz nas mistrzu Dioda ^^
Robic platyne? Ucz nas mistrzu Dioda ^^
Zdobywać lepiej jednak by pasowało (praktyczną wiedzę nie forumową)
Zdobywać lepiej jednak by pasowało (praktyczną wiedzę nie forumową)
https://discord.gg/564qY - ten portal Cie poprowadzi do mojego statku :)
Ja bym się pisał doświadczenie jest, platyny też wiem jak robić
Siemanko, jeśli chodzi o Warframe to świeżak ze mnie(18lv Volt), dopiero co ogarniam cały temacik ale przyjemnie mi się gra.
W tygodniu godziny grania są u mnie różne, zależy jaką mam zmianę w pracy. Zawsze to raźniej jest z kimś popykać więc zostawiam tu swój steam: quedro09 i waframe: soczysty.purchawek
Witam
Mogę z wami pograć 20 Mastery Rank
Nick: Crusnik19
Ja bym się pisał doświadczenie jest, platyny też wiem jak robić
Siemanko, jeśli chodzi o Warframe to świeżak ze mnie(18lv Volt), dopiero co ogarniam cały temacik ale przyjemnie mi się gra. W tygodniu godziny grania są u mnie różne, zależy jaką mam zmianę w pracy. Zawsze to raźniej jest z kimś popykać więc zostawiam tu swój steam: quedro09 i waframe: soczysty.purchawek
Witam Mogę z wami pograć 20 Mastery Rank Nick: Crusnik19
Namiar discorda wyslalem na pw. Zapraszam
Nick: Rhezz
MR 13
W tym tygodniu po godzinie 20:30.
Jak cos bd dzis dostepny od oj. 14. Z przerwami do 20.
Jak uda mi się ściągnąć o ile to nadal aktualne to dla zbicia czasu pyknę sobie znów partie, kiedyś grałem to trochę tam wiem, lecz pewnie dużo nowości
Ja gram przeważnie koło 22, choć nie mówię, że raz na jakiś czas pyknę sobie w ciągu dnia, czekam na gildyjkę Panowie i Panie
Ja chetnie pogram pw
Chętny, mam jakiegoś tam dobrego frame, dużo zapomniałem również :/ ale chętnie pogram!
Szukam luznej ekipy do farmy itd. Wiek i doswiadczenie bez znaczenia. Mile widziani newbe gracze. Dodam ze nie szukam gildii ani spolecznosci. Nie lubie ograniczen i regulaminow. Zainteresowany/a? Zostaw slad po sobie.