A może tak pogramy w Warframe'a?

Szukam luznej ekipy do farmy itd. Wiek i doswiadczenie bez znaczenia. Mile widziani newbe gracze. Dodam ze nie szukam gildii ani spolecznosci. Nie lubie ograniczen i regulaminow. Zainteresowany/a? Zostaw slad po sobie.

Bardzo chętnie bym zagrał. Doświadczenie mam praktycznie zerowe ale słyszałem a tej grze wiele dobrego i myślę że warto spróbować.

O widzisz! Ja posiadam wiedze podstawowa plus wikipedia warframe, wiec razem mamy juz sporo na start :)

Dodam ze uzywam discorda do komunikacji glosowej jak i czatowej.

Kurcze... Brak czasu ;( a wiedza średnio zaawansowana i wiedza jak robić platynę

Kurcze... Brak czasu ;( a wiedza średnio zaawansowana i wiedza jak robić platynę

Robic platyne? Ucz nas mistrzu Dioda ^^

Robic platyne? Ucz nas mistrzu Dioda ^^

Zdobywać lepiej jednak by pasowało (praktyczną wiedzę nie forumową) ;)

Zdobywać lepiej jednak by pasowało (praktyczną wiedzę nie forumową) 

https://discord.gg/564qY - ten portal Cie poprowadzi do mojego statku :)

Ja bym się pisał doświadczenie jest, platyny też wiem jak robić B)

Siemanko, jeśli chodzi o Warframe to świeżak ze mnie(18lv Volt), dopiero co ogarniam cały temacik ale przyjemnie mi się gra.

W tygodniu godziny grania są u mnie różne, zależy jaką mam zmianę w pracy. Zawsze to raźniej jest z kimś popykać więc zostawiam tu swój steam: quedro09 i waframe: soczysty.purchawek

:)

Witam

Mogę z wami pograć :) 20 Mastery Rank
Nick: Crusnik19

Ja bym się pisał doświadczenie jest, platyny też wiem jak robić 

Siemanko, jeśli chodzi o Warframe to świeżak ze mnie(18lv Volt), dopiero co ogarniam cały temacik ale przyjemnie mi się gra.

W tygodniu godziny grania są u mnie różne, zależy jaką mam zmianę w pracy. Zawsze to raźniej jest z kimś popykać więc zostawiam tu swój steam: quedro09 i waframe: soczysty.purchawek

Witam
Mogę z wami pograć  20 Mastery Rank
Nick: Crusnik19

Namiar discorda wyslalem na pw. Zapraszam :)

Nick: Rhezz

MR 13

W tym tygodniu po godzinie 20:30.

Jak cos bd dzis dostepny od oj. 14. Z przerwami do 20.

Jak uda mi się ściągnąć o ile to nadal aktualne to dla zbicia czasu pyknę sobie znów partie, kiedyś grałem to trochę tam wiem, lecz pewnie dużo nowości :)

Ja gram przeważnie koło 22, choć nie mówię, że raz na jakiś czas pyknę sobie w ciągu dnia, czekam na gildyjkę Panowie i Panie :)

Ja chetnie pogram ;) pw

Chętny, mam jakiegoś tam dobrego frame, dużo zapomniałem również :/ ale chętnie pogram!

Szukam luznej ekipy do farmy itd. Wiek i doswiadczenie bez znaczenia. Mile widziani newbe gracze. Dodam ze nie szukam gildii ani spolecznosci. Nie lubie ograniczen i regulaminow. Zainteresowany/a? Zostaw slad po sobie.