A może

Nie niestety nie Harry Poter (Natanek) ale proponuję dać możliwość jednorazowej zmiany nicka na forum?Mi by się przydało bo konto założyłem niby na chwilę a jestem już prawie 2 lata na forum (newsy przeglądam on 2008).W razie akceptacji zaklepuję nick: Red

Podobno jakiś tam przyjaciel czy stary bywalec miał zmieniony nick. Myśle, że poprostu trzeba być zaufanym użytkowikiem, troche pobyćna forum, ładnie poprosic i wszytko jest możliwe.

Ja miałem zmieniany nick na forum. Problemu jak widać nie było, sądzę też, że i w tym wypadku nie będzie. Napisz do któregoś z administratorów, by uzyskać więcej informacji. ;)

Fire25 z prośbą o zmianę nicku skieruj do administratora. A co do jednorazowej zmiany nicku, to wydaje mi się trochę bezsensowne. Jeżeli chodzi o nick wybierz inny, bo Red jest zajęty. Jak klikniesz użytkownicy (obok: Portal, Forum, Shoutbox, Download w górnej części forum) i dasz wyszukiwanie zaawansowane zobaczysz czy ktoś ma już ten nick, czy nie.

Temat pozwolę sobie zamknąć, by zaraz ktoś tu nie wyskoczy, że też chce zmienić nick itp. :)

Nie niestety nie Harry Poter (Natanek) ale proponuję dać możliwość jednorazowej zmiany nicka na forum?Mi by się przydało bo konto założyłem niby na chwilę a jestem już prawie 2 lata na forum (newsy przeglądam on 2008).W razie akceptacji zaklepuję nick: Red