Nie niestety nie Harry Poter (Natanek) ale proponuję dać możliwość jednorazowej zmiany nicka na forum?Mi by się przydało bo konto założyłem niby na chwilę a jestem już prawie 2 lata na forum (newsy przeglądam on 2008).W razie akceptacji zaklepuję nick: Red
A może
Podobno jakiś tam przyjaciel czy stary bywalec miał zmieniony nick. Myśle, że poprostu trzeba być zaufanym użytkowikiem, troche pobyćna forum, ładnie poprosic i wszytko jest możliwe.
Ja miałem zmieniany nick na forum. Problemu jak widać nie było, sądzę też, że i w tym wypadku nie będzie. Napisz do któregoś z administratorów, by uzyskać więcej informacji.
Fire25 z prośbą o zmianę nicku skieruj do administratora. A co do jednorazowej zmiany nicku, to wydaje mi się trochę bezsensowne. Jeżeli chodzi o nick wybierz inny, bo Red jest zajęty. Jak klikniesz użytkownicy (obok: Portal, Forum, Shoutbox, Download w górnej części forum) i dasz wyszukiwanie zaawansowane zobaczysz czy ktoś ma już ten nick, czy nie.
Temat pozwolę sobie zamknąć, by zaraz ktoś tu nie wyskoczy, że też chce zmienić nick itp.
Nie niestety nie Harry Poter (Natanek) ale proponuję dać możliwość jednorazowej zmiany nicka na forum?Mi by się przydało bo konto założyłem niby na chwilę a jestem już prawie 2 lata na forum (newsy przeglądam on 2008).W razie akceptacji zaklepuję nick: Red