Witam. Na forum jestem od niedawna, ale nie znalazłem żadnego tematu dla zapalonych fanów anime. Myślę, że warto słuchać cudzych opinii , więc zakładam ten temat aby każdy mógł się nimi podzielić
PS Co myślicie o One Piece ?
Witam. Na forum jestem od niedawna, ale nie znalazłem żadnego tematu dla zapalonych fanów anime. Myślę, że warto słuchać cudzych opinii , więc zakładam ten temat aby każdy mógł się nimi podzielić
Osobiście mogę to podsumować krótko - Pirackie klimaty w anime = nie moje klimaty
Też tak na początku uważałem, ale po 7 odcinkach zmieniłem zdanie.Choć gdyby było to średniowiecze, patrzył bym na to anime lepiej.
Próbowałem się do tego Anime przekonać, ale to totalnie nie moje klimaty i raczej nie zmienię swojego zdania na ten temat. Jestem w stanie ścierpieć wiele gatunków, ale w tym przypadku jakoś nie daje rady
Również próbowałam oglądać jednak klimaty i kreska tego anime nie przypadły mi do gustu. Słyszałam że po około 250 + odcinku dopiero się rozkręca.
Jak dla mnie anime w 100% w porzadku, na poczatku nie przypadla mi kreska, pirackie klimaty[przelamalem sie], lecz jest cos w tym anime, co uwielbiam, tzn. walka, jest jej wiele, tak wiec dla ludzi, ktorzy uwielbiaja walke bedzie to anime w sam raz.
btw. teraz ogladam je nalogowo, wiec cos w tym jest
@up
W takim razie jestem wyjątkiem Uwielbiam Anime gdzie dużo się dzieje, mimo wszystko One Piece to "nie moja bajka"
One Piece - właśnie piraci to nie moje klimatu , ja tam wolę Naruto , Full Metal Alchemista lub Fairy Tale
Po części tak Abraxus, ale kreskę można przeboleć, a na fabułę nie ma co narzekać jeśli lubi się shōneny.Jednak do klimatu trzeba się przekonać, bo piraci to niekonwencjonalny pomysł.
Podobny temat juz istnieje, do tego w innym dziale, ten nie jest odpowiedni. Zamykam.