A po co zamykasz?

Nie rozumiem kompletnie takiego postępowania. Temat ciągle aktualny, to co mamy nowy zakładać o populacji ? Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.

Napisano 11 July 2012 - 12:00

WitamWłasnie zaczalem grac w Allodsa ( 2-3 dni ) Stad moje pytanie czy ta gra ma przyszlosc ? Serwery sa ciagle ,,wolne " po miescie biega malo osob. Zatem czy warto w nia grac?

Napisano dziś, 12:52

Zgadzam z większośćią, jedynie mam uwagi co do ostatniego zdania! ALLODS online to jedna z najlepszych gier pod względem expienia, klimatu w jaką grałem (a grałem w dziesiątki) ! Gra się w nią jak w najlepsze crpg! Niestety end game leży i kwiczy, astral jest nudny, a na BG szaleją AR i inne poczwary co wydali setki euro na runy i możesz im naskoczyć.Moim zdaniem gpotato strzeliło sobie w stopę otwierając server PL, świeca na nim pustki, a ludzie z PL servera mogliby stworzyć całkiem dobry clan na EU.Tak więc w ALLODS warto pograć, by zobaczyć ten przepiękny świat, questy które stoją na wysokim poziomie i nie są tak monotonne jak w 95% innych gier! Moim zdaniem questy z allods biją na głowe te z wow i innych produkcji.Plusy:- klimat!- questy i system lvl- ciekawe i w miare zbalansowane klasy i rasyMinusy:- nudny end game!- brak dungeon findera- na serverze PL populacja- na serverze EU donatorzy

Myślę, że autor tamtego wątku, po pół roku uzyskał wiele odpowiedzi i nie potrzebuje więcej po takim czasie..

PS. Tak to ja zgłosiłem twój post.

Peace GierKoneser Here.

Myślę, że autor tamtego wątku, po pół roku uzyskał wiele odpowiedzi i nie potrzebuje więcej po takim czasie..P.S Tak to ja zgłosiłem twój post.Peace GierKoneser Here.

Pogróbiłeś "pół roku" jaby to nie wiem jaki szmat czasu był. Znam forum na którym zresztą sam jestem moderatorem, gdzie dyskutuje się w tematach założonych przed 6-7 laty.

Trochę paranoja, by zamykać tematy które nadal są aktualne. Przyjdzie ktoś zainteresowany grą allods i co, ma nowy temat zakłądać? Przez pół roku w tym MMO mogło się dużo zmienić! Moja odpowiedź tam nie była skierowana do autora tematu, lecz do ewentualnych nowych graczy zastanawiających się czy warto w allods zagrać.

P.S

A ja cie polubiłem :) Bo nic nie wkurza trolla bardziej jak brak reakcji na trolling:)

Jak Ciebie to rozweseli to otwieram. Jeżeli jesteś moderatorem to powinieneś wiedzieć, że ten temat jest umieszczony na pewno w złym dziale, prędzej pasował by do "Serwis". Nie wszystkie tematy są tutaj zamykane, przejrzyj sobie forum. Zresztą paranoją jest oceniać forum jeżeli jest się nim zarejestrowanym od godziny :)

Tak to jest jak chce się zmieniać inne forum, zaraz po zarejestrowaniu.

Tak to jest, jak jest się modem na innym forum i pucować, bo nie pasuje coś na innym.

Nie rozumiem kompletnie takiego postępowania. Temat ciągle aktualny, to co mamy nowy zakładać o populacji ? Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.