Jestem naprawdę zaskoczony. Biorąc pod uwagę dość popularne uniwersum, stałą bazę graczy oraz fakt, że jest to solidny tytuł, byłem wręcz pewien, że Warhammer Online wskoczy na wózek free-to-play, gdy jego serwery nieco opustoszeją.Okazuje się jednak,...
A to niespodzianka! Warhammer Online zapowiada zamknięcie serwerów
Kiedyś grałem, fajne tylko pamiętam że chyba mana czy życie za szybko się regenerowało. Nawet mam gdzieś jeszcze prepaid nie użyty.
Najlepsze mmo w jakie grałem ever. Mam nadzieję, że w końcu ktoś podejmie się próby stworzenia czegoś takiego jak Warhammer AoR. Porównuję i będę porównywał mmo z tym tytułem, który dał mi to czego najbardziej szukałem i dalej szukam.
Tytuł obrazka: "Żegnamy teraz, to co było bliskie ideałowi. Wspomnienia jednak dalej pozostaną, aby do nich wracać i marzyć o lepszym jutrze."
*kawałek screena -nie mam pojęcia jak go odkopałem, ale była ich cała masa oczywiście, jednak do tego mam sentyment i dobrze mi się kojarzy z WARem - z wczesnych poziomów jako typowym spellcasterem, który potem okazał się moją ulubioną klasą, gdzie pierwszym mainem był WE czyi Wich Elf Assasin.
Jestem naprawdę zaskoczony. Biorąc pod uwagę dość popularne uniwersum, stałą bazę graczy oraz fakt, że jest to solidny tytuł, byłem wręcz pewien, że Warhammer Online wskoczy na wózek free-to-play, gdy jego serwery nieco opustoszeją.Okazuje się jednak,...