A.V.A - dylemat

Jakby tu zacząć... hmm... dobra nie ważne, od jakiegoś czasu gram sobie rekreacyjnie w tego przewspaniałego FPS`a. (Gorąco polecam gierkę :P) Jak pewnie zauważyliście ostatnio gra weszła w wersje finalną i dodano nowe bronie. I tu zaczyna się mój dylemat, nie wiem jaką broń wybrać!

Z tego co wiem doszły:

- p90, Remington870, G36, TAR21, TPG1 - Ci którzy grają, lub po prostu znają się na rzeczy, wiedzą co to za bronie.

Pytanie!

Którą broń powinienem wybrać? Która Waszym zdaniem jest the coolest, the best :P, którą się najlepiej gra (wiem że głupie pytanie, bo to nie zależy od bronii tylko od gracza :P) Mam w zapasie 90k, więc na każdą mi starczy (mam nadzieje). Moim skromnym okiem przyglądałem się p90, lecz cały czas słyszę że G36 lub TAR21... co Wy o tym sądzicie?

ps. Jeśli ten temat jest napisany w złym dziale - proszę o przeniesienie.

W A.V.A. dawno nie grałem, więc nowych broni nie kojarzę, ale imo zawsze lepiej wybrać Assault Rifle aniżeli SMG, chyba, że jesteś miłośnikiem szybkiej walki na małym dystansie, wtedy wybór belgijskiego Project 90 byłby nawet sugerowany.

No niby racja... assault silniejsza, ale strasznie nie lubię gdy mi bronią rzuca. :(

P90 byłby chyba to najlepszy wybór :P zobaczymy, przetestujemy. ^^

No niby racja... assault silniejsza, ale strasznie nie lubię gdy mi bronią rzuca. P90 byłby chyba to najlepszy wybór zobaczymy, przetestujemy. ^^

pytasz sie o coolest a P90 jest cool :P

nawet bardzo. sam w AVA nie grałem.

Tar 21 i G36 mają bardzo mały recoil

Tar 21 i G36 mają bardzo mały recoil

Dokładnie, SMG mają większy rozrzut.

Niestety w tej grze jest na odwrót :( SMG mają mały, a assault duży. :P

Chyba jednak kupię P90 ;) dzięki za pomoc! Można zamknąć :)

Jakby tu zacząć... hmm... dobra nie ważne, od jakiegoś czasu gram sobie rekreacyjnie w tego przewspaniałego FPS`a. (Gorąco polecam gierkę :P) Jak pewnie zauważyliście ostatnio gra weszła w wersje finalną i dodano nowe bronie. I tu zaczyna się mój dylemat, nie wiem jaką broń wybrać!

Z tego co wiem doszły:

- p90, Remington870, G36, TAR21, TPG1 - Ci którzy grają, lub po prostu znają się na rzeczy, wiedzą co to za bronie.

Pytanie!

Którą broń powinienem wybrać? Która Waszym zdaniem jest the coolest, the best :P, którą się najlepiej gra (wiem że głupie pytanie, bo to nie zależy od bronii tylko od gracza :P) Mam w zapasie 90k, więc na każdą mi starczy (mam nadzieje). Moim skromnym okiem przyglądałem się p90, lecz cały czas słyszę że G36 lub TAR21... co Wy o tym sądzicie?

ps. Jeśli ten temat jest napisany w złym dziale - proszę o przeniesienie.