Witam, gram od kilu godzin w grę A.V.A, lecz nie rozumiem za bardzo co daje SUPPLY. Czy mógłby ktoś napisać co to daje? Jeżeli ktoś ma jakieś rady jak szybko nabić poziom i kase to chętnie wysłucham .
A.V.A - Kilka pytań
tez gralem w AvA i tez niemam pojecia co to ten Supply... a jezeli chodzi o kase to tylko z misji lub tych odznaczen czy cokolwiek.. a level to jak najwiecej graj.. duzo zabijaj i najmniej padaj :D
Z tego co wiem za Supply dostawało się kaske, ale nie jestem pewien. Mam pytanie kto aktualnie gra w "ave" bo pobieram i fajnie byłoby mieć kogoś przy boku?
ja mam na kompie i ewentualnie od czasu do czasu moge zagrac ;]
Za Supply points, jak dobijesz do końca dostajesz małą paczkę z jakimś bonusowym itemkiem. Jeśli się nie myle.
Grając około pół roku temu, jak miało się 100% supply - dostawało się kase, a potem znowu tak samo bijemy do 100% i znowu kasa....itd.
I dostajesz dokładnie 5000 euro za wbicie tych supply pointow.
Nom... Ja mogę trochę pograć .
No to zapisywać się ^^ akurat kończy mi się updatowanie więc podejrzewam że za około 15-20 min będę mógł trochę pograć.
PS. stworzyłem temat do zapisywania nicków
Witam, gram od kilu godzin w grę A.V.A, lecz nie rozumiem za bardzo co daje SUPPLY. Czy mógłby ktoś napisać co to daje? Jeżeli ktoś ma jakieś rady jak szybko nabić poziom i kase to chętnie wysłucham .