A.V.A. problem z ładowaniem

Mianowicie gdy startuje się gra w roomie to prawie zawsze mi naładowuje się ostatnia i wszyscy muszą na mnie czekać i ja muszę wpatrywać się w ekran i czekać. mam dobrego kompa może to proble z tym że mam windows 7 lu dlatego że gra jest na dysku D a reactor ijji na C???

Czlowieku, ale wez czasem postaw jakis przecinek, czy tez kropke. Ja, ze sporymi trudnosciami, domyslilem sie, o co ci wlasciwie chodzi, ale prosze cie, pisz jasniej.

Dostajesz za to osta.

A co do problemu= napisz jakie masz lacze internetowe, dokladnie opisz swojego kompa, co siedzi mu w bebechach itp.

Dzz'

Na pewno nie przez Windows 7, ponieważ też taki mam i zwykle wbijam do gry jako pierwszy. Jaki masz net? To Najprawdopodobniej przez to, że nie masz zbyt szybkiego łącza.

Ja mam łącze 1mb/s i normalnie się ładuje. Za pierwszym razem trochę wolniej, a potem śmiga w 2 sekundy plansza. I to na pewno nie wina tego, że masz zainstalowany reactor ijji na C, a grę na D, bo sam tak mam. A jak włączy Ci się plansza, potem się kończy i chcesz zagrać jeszcze raz, to tak samo wolno się ładuje?

Też tak miałem. Problem znikł dopiero po zmianie dostawcy internetu. Możliwe też, że masz strasznie zawalonego kompa wirusy itd.

To jest tak mam internet 1Mb/s i za zwyczaj ładuje mi się jako pierwszemu lecz mimo końca ładowania( pasek jest pełny) muszę nadal czekać na uruchomienie gry.Myślę że nie mam wirusów bo niedawno czyściłem kompa (przy instalacji Windows 7) o poza tym za każdym razem po pobraniu pliku skanuje go antywirusem. :D

Razor94 za każdym razem mi sie tak ładuje.

Może to przez to ze korzystam z routera D-link Di-524

Przy okazji jestem nowy na forum i jak ustawić żeby avatara było widać przy poście i jak ustawić podpis.

1.Panel Kontrolny (Obok "Nowe Posty")

2. Szukasz Edytuj sygnaturę (Podpis) a poniżej masz Edytuj Avatar

Przy okazji jestem nowy na forum i jak ustawić żeby avatara było widać przy poście i jak ustawić podpis.

O takie rzeczy mogłeś się na PW zapytać. :P

Może to przez to ze korzystam z routera D-link Di-524

Co do routera to nie wiem... Możliwe, że możesz mieć jakiś trochę wyższy ping, ale nie wydaje mi się, żeby miało to związek z ładowaniem gry.

Mój ping wynosi cos od 10 do 18.(nie w grze ale ogólnie)

(sposobem uruchom>cmd>....)

W GRZE MAM ZŁOTY PING ^_^

@up

Raczej żółty .. a biały jest najlepszy czyli masz około taki średni.

o kuran a zawsze myślałem że najlepszy jest żółty.

Dobra idę grać w A.V.A.

Wiec to dlugie ladowanie jest wynikiem slabego lacza. Temat zamykam.

Mianowicie gdy startuje się gra w roomie to prawie zawsze mi naładowuje się ostatnia i wszyscy muszą na mnie czekać i ja muszę wpatrywać się w ekran i czekać. mam dobrego kompa może to proble z tym że mam windows 7 lu dlatego że gra jest na dysku D a reactor ijji na C???

Czlowieku, ale wez czasem postaw jakis przecinek, czy tez kropke. Ja, ze sporymi trudnosciami, domyslilem sie, o co ci wlasciwie chodzi, ale prosze cie, pisz jasniej.

Dostajesz za to osta.

A co do problemu= napisz jakie masz lacze internetowe, dokladnie opisz swojego kompa, co siedzi mu w bebechach itp.

Dzz'