A.v.a TEAM

To znowu jo, chca se poszpilać w ava z kimś ogarniętym (bo dopiero zaczynam) jbc. podawać nicki w tym temacie.

PS. zaraz jak zainstaluje gre, zrobię postać i podam nick.

PS2. odrazu mówię że nie zamierzam grać z kimś kto po 10 minutach zrezygnuje z zabawy.

No to możemy popykać razem. Nick w grze: Griqo

Ok jbc. mam nick "Homm" :) najczęściej gram rifleman'em. Piszcie do mnie w grze.

Ok jbc. mam nick "Homm" najczęściej gram rifleman'em. Piszcie do mnie w grze.

Grasz na beginner czy public chanelu? Pytam sie, bo nie można dodać osób do przyjaciół wpisując nick, a trzeba znaleźć tą osobę i kliknąć na jej "pasku" o add :P a nie moge Cie znaleźć.

Krige noobku buhaha! Ile to ja razy już miałem z tobą zagrać! Ja jestem gotowy na pojedynek z tobą buhaha. Nick Ghost11 (sygnaturka).

Grasz na beginner czy public chanelu? Pytam sie bo nie można dodać osób do przyjaciół wpisując nick, a trzeba znaleźć tą osobę i kliknąć na jej "pasku" o add a nie moge Cie znaleźć.

Jasne że gram na beginner, teraz dopiero zaczołem zawsze ch1 (20% expa)

Jasne że gram na beginner, teraz dopiero zaczołem zawsze ch1 (20% expa)

No ja już tam nie moge wchodzić. Jak coś to szukaj mnie na 10% i public 1

Dziękuje chyba tyle z grania w AVA...póki nie zmienie tego je*anego internetu moge pomarzyć o jakimkolwiek MMO >.< Co 5 minut mam disconnet, postaram się grać ale nie wiem co z tego wyjdzie.

Ava to ogólnie same problemy. Sam grałem lagi miałem niesamowite na serverze europejskim nawet. A internet mam 8mb/s... Taka gra i dystrybutor.

Nie chodzi nawet o to, ale dostawca internetu poprostu co 30 minut mi wyłącza internet i tak już jest od 2 tygodni - N/C. Trzeba czekać 3 miesiące na zmiane dostawcy.

Ava to ogólnie same problemy. Sam grałem lagi miałem niesamowite na serverze europejskim nawet. A internet mam 8mb/s... Taka gra i dystrybutor.

Bo jakbyś interesował się grą, to byś wiedział, że jak user wchodzący na serwer EU ma bliżej do serwera Amerykańskiego, to tam będzie ulokowany i będziesz miał lagi. Że serwer EU, to nie zawsze niższe pingi. Dziwnie to jest zrobione, ale taka prawda.

Bo jakbyś interesował się grą, to byś wiedział, że jak user wchodzący na serwer EU ma bliżej do serwera Amerykańskiego, to tam będzie ulokowany i będziesz miał lagi. Że serwer EU, to nie zawsze niższe pingi. Dziwnie to jest zrobione, ale taka prawda.

No aż mnie to zdziwiło. Ja tam żadnych lagów nie mam a ping od 8 do 25 max.

No aż mnie to zdziwiło. Ja tam żadnych lagów nie mam a ping od 8 do 25 max.

Ja też mam w miarę normalne pingi, ale czasami mi się tak zdarzy, że trafiam na room z wyższymi właśnie z tego powodu.

Ja też mam w miarę normalne pingi, ale czasami mi się tak zdarzy, że trafiam na room z wyższymi właśnie z tego powodu.

No też dużo zależy od Hosta :P. Jak Krige odpadł to można we dwóch się jakoś spotkać i pograć :). Co ty na to?

No też dużo zależy od Hosta . Jak Krige odpadł to można we dwóch się jakoś spotkać i pograć . Co ty na to?

No spoko. Ja mogę grać. :]

Nie poddaję się ale naprawde internet jest masakra, czasami nie mogę dograć jednego matchu...

aktualne? moze jakis vent?

Chętnie z wami ziomki pogram ;] Beginner 10% Nick : L0g3R

Ja zawsze jestem chętny do gry

To znowu jo, chca se poszpilać w ava z kimś ogarniętym (bo dopiero zaczynam) jbc. podawać nicki w tym temacie.

PS. zaraz jak zainstaluje gre, zrobię postać i podam nick.

PS2. odrazu mówię że nie zamierzam grać z kimś kto po 10 minutach zrezygnuje z zabawy.