A.V.A - the party xd

Nie wiem czy w dobrym dziale pisze ? Jeśli nie, proszę o przeniesienie.

Wracając, gram sobie w A.V.A, ale powoli się nudzi, dlaczego? Nie ma z kim grać....

Tylko co spotkam jakiegoś polaka, od razu mi znika i ani śladu po nim.

Gdy gram już z jakimś anglikiem czy jakimś innym zagranicznym 'kolegą' też szybko znika.

Więc szukam kogoś, z kim mógłbym pograć ;).

Szukam raczej gry na poziomie, czegoś w stylu taktyki, a nie bieg pełną parą na przeciwnika! (tak wiem, taka taktyka też skutkuje, ale nie zawsze...)

Więc, znajdzie się ktoś? Najlepiej skype, lub xfire.

Za chwilę wbijam sergeant, S/D - 2.23 i rośnie, nie maleje. Gra raczej w godzinach popołudniowych tak ok. 16-17 z godzinkę lub dwie ;).

Zazwyczaj gram na Demolition, akurat ten tryb gry mi najbardziej odpowiada.

Muszę jeszcze dodać, że mogę wchodzić na kompa co dwa dni, niestety mam brata...

Ja właśnie ściągam A.V.A. Więc może jutro lub pojutrze zagramy. Ale jak ściągnę, to się dogadamy. :)

Ok, to jak zassiesz, napisz mi na PW ;).

Ja czasem w A.V.A pogrywam.Jakby co ten sam nick na forum,na Xfire też mnie znajdziesz.

Mam problem. Gdy włączam grę A.V.A, to mi automatycznie włącza się główna strona gry. Co mam zrobić, by normalnie włączyć grę ?

Nie wystarczy wtedy kliknąć na "Game Start" na stronie?

Dzięki Cree. Myślałem, że to jakaś reklama czy coś. :) W ogóle nie zwracałem na to uwagi. Wielkie dzięki za pomoc. :)

Ja tam mogę czasami pograć z wami :P Jak instalne to napiszę nick.

Dobra loozik ;)

Jakby co, to mój nick to FouLu :D (nie ma to jak klasyka psx'a xd).

Nie wiem czy w dobrym dziale pisze ? Jeśli nie, proszę o przeniesienie.

Wracając, gram sobie w A.V.A, ale powoli się nudzi, dlaczego? Nie ma z kim grać....

Tylko co spotkam jakiegoś polaka, od razu mi znika i ani śladu po nim.

Gdy gram już z jakimś anglikiem czy jakimś innym zagranicznym 'kolegą' też szybko znika.

Więc szukam kogoś, z kim mógłbym pograć ;).

Szukam raczej gry na poziomie, czegoś w stylu taktyki, a nie bieg pełną parą na przeciwnika! (tak wiem, taka taktyka też skutkuje, ale nie zawsze...)

Więc, znajdzie się ktoś? Najlepiej skype, lub xfire.

Za chwilę wbijam sergeant, S/D - 2.23 i rośnie, nie maleje. Gra raczej w godzinach popołudniowych tak ok. 16-17 z godzinkę lub dwie ;).

Zazwyczaj gram na Demolition, akurat ten tryb gry mi najbardziej odpowiada.

Muszę jeszcze dodać, że mogę wchodzić na kompa co dwa dni, niestety mam brata...