Ile godzin a może dni spędzacie w komputerze, grach, forach itp. Wyniki podajemy xh/24h
Ja w wakacje 7-8h
Rok szkolny 3-4h
Ile godzin a może dni spędzacie w komputerze, grach, forach itp. Wyniki podajemy xh/24h
Ja w wakacje 7-8h
Rok szkolny 3-4h
To tygodniwo czy dziennie ?
dziennie walne edita
W wakacje to kreci sie malanże, szaleje na imprezach, wali banie i obraca pełnoletnie dziewczynki, a nie gra w gierki
Tyle no-life to ja jeszcze nie widziałem
W wakacje to kreci sie malanże, szaleje na imprezach, wali banie i obraca pełnoletnie dziewczynki, a nie gra w gierki
W słoneczko nie grałeś ?
Siedzi się na forum i trolluje społeczność graczy. Doba ma 24 godziny, a więc czas jest na różnego typu "rozrywki". Nie każdy też ma tyle lat, żeby sobie pozwolić na wszystko (sądząc bo "niektórych" komentarzach).
Dlaczego masz taki avatar jak n4zArh? To ile gram zależy od dnia, ale tak około 2h dziennie w wakacje będzie.
Wakacyjnie 7-8
Szkolnie- 4-6
5-6 h. srednio.
Powyzej to juz mnie baniak napierdziela
choc sa przypadki ze walne z 15h
Wiadomo, że w dni robocze jest jak jest, ale weekendy są tymi dniami kiedy można czasami sobie pozwolić na dłuższy gaming.
W roku szkolnym w dni to tak 2-3h, bo wracam późno, ale weekendy albo wakacje to cały dzień komp chodzi, czyli tak gdzieś koło 12h+, w tym z 10h grania/internetów.
12h reszta to pakowanie i spanie =D
a roku szkolnym do 9h mysle ze spokojnie
W roku szkolnym spedzam czas przy komputerze ok. godz dziennie, a w wakacje od 2-4, gdyz zamiast kisic ogora w domu, wole sie spotkac z dziewczyna, czy na silke pojsc(oczywiscie dochodzi do tego spora ilosc alko);D
Ja mam chyba jakoś nie teges. Z moich super zaawansowanych obliczeń wynika, że w wakacje siedzę przy kompie jakieś 3-4 H dziennie, a w roku szkolnym 5-6. Chociaż i tak większość z tego to przeglądanie internetów i oglądanie jakichś filmików/seriali/filmów.
CLOSED PLEASE
Ja w wakacje 7-8h
Rok szkolny 3-4h