Tak jak up, mam zamiar kupić taką myszkę, proszę o opinii na jej temat lub doradzenie innej myszki do 150 zł, Pozdrawiam
A4Tech Bloody Terminator TL8 Opinie
Do 150zł polecam Sharkoon Drakonia. Sam ją posiadam i jestem bardzo zadowolony.
Taka rada, nie słuchaj tych, co mówią głupoty nt. Serii bloody. Każda myszka z tej serii jest warta zakupu. Sam posiadam od 2 dni v7m i jestem wniebobwzięty. Krytyka znafcuf opiera się na "słyszałem, że gów**, to przekaże dalej. Ch()j z tym, że nie miałem jej w łapie" Dziękuję, dowidzenia

"C**j z tym" że ta seria ma słabe sensory i do 150 zł znajdziesz sporo lepszych myszek, szczególnie taka TT Saphira z świetnym Avago 3090 godna polecenia
@Autor: Zależy jak trzymasz dłoń na myszce, ogólnie porady co wybrać masz tutaj: http://www.test-gear.pl/testy-i-recenzje/myszki/rekomendowane_myszki/
Fakt faktem ten model A4Tech który podałeś ma sensor Avago 9800 który jest dobrym sensorem laserowym, zastanawia mnie jedynie cena tej myszki bo z takim sensorem przy tej cenie może być coś nie tak (np. słaba jakość wykonania), jednak ciężko cokolwiek powiedzieć bo jest to z tego co widzę nowa mysz i nie wiadomo jak się zachowuje po dłuższym czasie użytkowania, i czy sam Sensor został dobrze użyty.
Z drugiej strony jeżeli grasz w FPSy odradzałbym laser głównie z takiego powodu że względem optyka ma lekkie opóźnienie, co jest wyczuwalne dla ludzi używających myszek optycznych jak ja. Laser będzie dobry dla ludzi grających nie koniecznie w FPSy i na wysokiej czułości, gdyż optyki za wysokich czułości nie mają.
//Edit: I z tego co czytam Avago 9800 ma lekką akceleracje.
Ta stronka to **** promocja myszek 3 na krzyż ze sponsoringiem żeby TO opchnąć laikom.
Polecam mysz na kulke ,tylko kulka musi byc maksymalnie wypolerowana ,że tak powiem "na łysa glace" , taka mysz wymiata kazda.

Ta stronka to **** promocja myszek 3 na krzyż ze sponsoringiem żeby TO opchnąć laikom.
Na szybko naliczyłem ponad 30 różnych myszek na tej jednej podstronie, twój argument jest inwalidą
Tak jak up, mam zamiar kupić taką myszkę, proszę o opinii na jej temat lub doradzenie innej myszki do 150 zł, Pozdrawiam