A4Tech Bloody Terminator TL8 Opinie

Tak jak up, mam zamiar kupić taką myszkę, proszę o opinii na jej temat lub doradzenie innej myszki do 150 zł, Pozdrawiam

Do 150zł polecam Sharkoon Drakonia. Sam ją posiadam i jestem bardzo zadowolony.

Taka rada, nie słuchaj tych, co mówią głupoty nt. Serii bloody. Każda myszka z tej serii jest warta zakupu. Sam posiadam od 2 dni v7m i jestem wniebobwzięty. Krytyka znafcuf opiera się na "słyszałem, że gów**, to przekaże dalej. Ch()j z tym, że nie miałem jej w łapie" Dziękuję, dowidzenia :)

warn_ico.png
Wulgaryzm. ~PL

"C**j z tym" że ta seria ma słabe sensory i do 150 zł znajdziesz sporo lepszych myszek, szczególnie taka TT Saphira z świetnym Avago 3090 godna polecenia :)

@Autor: Zależy jak trzymasz dłoń na myszce, ogólnie porady co wybrać masz tutaj: http://www.test-gear.pl/testy-i-recenzje/myszki/rekomendowane_myszki/

Fakt faktem ten model A4Tech który podałeś ma sensor Avago 9800 który jest dobrym sensorem laserowym, zastanawia mnie jedynie cena tej myszki bo z takim sensorem przy tej cenie może być coś nie tak (np. słaba jakość wykonania), jednak ciężko cokolwiek powiedzieć bo jest to z tego co widzę nowa mysz i nie wiadomo jak się zachowuje po dłuższym czasie użytkowania, i czy sam Sensor został dobrze użyty.

Z drugiej strony jeżeli grasz w FPSy odradzałbym laser głównie z takiego powodu że względem optyka ma lekkie opóźnienie, co jest wyczuwalne dla ludzi używających myszek optycznych jak ja. Laser będzie dobry dla ludzi grających nie koniecznie w FPSy i na wysokiej czułości, gdyż optyki za wysokich czułości nie mają.

//Edit: I z tego co czytam Avago 9800 ma lekką akceleracje.

Ta stronka to **** promocja myszek 3 na krzyż ze sponsoringiem żeby TO opchnąć laikom.

Polecam mysz na kulke ,tylko kulka musi byc maksymalnie wypolerowana ,że tak powiem "na łysa glace" , taka mysz wymiata kazda.

warn_ico.png
Warn za spam. - Might
Ta stronka to **** promocja myszek 3 na krzyż ze sponsoringiem żeby TO opchnąć laikom.

Na szybko naliczyłem ponad 30 różnych myszek na tej jednej podstronie, twój argument jest inwalidą :)

Tak jak up, mam zamiar kupić taką myszkę, proszę o opinii na jej temat lub doradzenie innej myszki do 150 zł, Pozdrawiam