Tak jak w temacie chcialbym sie dowiedziec czy jeszcze gra ktos w zwykle podstawowe AA ? Czy warto sciagac AA3 ? Jaka jest podstawowa roznica miedzy AA a AA3 ?
AA czy AA 3?
Różnią się grafiką i chyba mapami. No i w AA3 prawdopodobnie gra więcej ludu.
Ja na twoim miejscu wybrałbym AA3.
Ja dodam tylko, że swego czasu AA w wersji 3.x było bardzo problematycznie, cześć osób (czego sam uświadczyłem) nie była nawet w stanie gry ściągnąć, ponieważ odbywało się to przez launcher, który lubił odmawiać posłuszeństwa, no ale teraz jest to już wersja 3.0.8 wiec może zdołali to wszytko ogarnąć.
Wiele osob ktore zagraly w AA3 wrocilo do starej wersji tej gry. Ilosc graczy jest porownywalna w obu grach. nowe AA od starego rozni sie tylko grafika. Problem polega na tym ze AA3 posiada maaase bugow.
Wiele osob ktore zagraly w AA3 wrocilo do starej wersji tej gry. Ilosc graczy jest porownywalna w obu grach. nowe AA od starego rozni sie tylko grafika. Problem polega na tym ze AA3 posiada maaase bugow.
Inaczej się także strzela i ogólnie gra... więc nie wiem ile tu podobieństw
AA3 w ogóle nie polecam, ściągnąłem bo chciałem pyknąć w coś realistycznego, a to jest takie nijakie.
//Bo realizm jest nijaki! - R3m4ke
A mnie bardziej podoba się AA3, bardziej przypadło mi do gustu.
Oczywiście im bardziej realistyczna grafika, tym bardziej realistyczna gra.
Pomiędzy AA i AA3 wybrałem trzecią część. Zachowanie postaci oraz gracze postawieni są na wyższym poziomie, tak mi się wydaje.
Nie zapominaj, że wymagania AA3 są ogromne.
Oczywiście im bardziej realistyczna grafika, tym bardziej realistyczna gra.
Za przeproszeniem, pier**lisz głupoty. Nie wmówisz mi, że Modern Warfare jest bardziej realistyczny od AA bo ma lepszą grafe...
Grafika to jeden z aspektów. Nawet napisałem, że zachowanie postaci jest na wyższym poziomie
Witam, mi również wydaje się ,że pierwsze AA jest bardziej dopracowane i godne polecenia.
Na nowym America's Army spędziłem 0.8h i mam dość.
jak chcecie realna gra to pograjcie w Operation Flashpoint: Red River albo ArmE 2 xD
a co do AA3 to jest nawet nawet tylko trzeba ogarnąć... i tak mi się wydaje, ze ta gra jest tak zoptymalizowana jak GTA 4 xd czyli dupnie bo mam sprzęt który jest lepszy od wymagań rekomendowanych. Sam system ustawia mi na full detale a i tak mi się jakoś dziwnie gra..o.O
Ściągaj AA, AA3 jest zbugowaną, źle zoptymalizowaną grą w którą gra coraz mniej to ludzi. Jeśli nie masz kosmicznego sprzętu, a bugi ci nie będą przeszkadzać ściągaj.
Temat został zamknięty. Powód: Od 3 miesięcy temat jest nieczynny to nie rozumiem po co się udzielać. Na pewno autor już tutaj nie zagląda. Kristal wieczny archeolog...
Tak jak w temacie chcialbym sie dowiedziec czy jeszcze gra ktos w zwykle podstawowe AA ? Czy warto sciagac AA3 ? Jaka jest podstawowa roznica miedzy AA a AA3 ?