AA Problem z uruchomieniem

Tak jak w temacie mam problem z uruchomieniem gry.Mianowicie pobrałem grę,zaktualizowałem i naciskam PLAY w prawym dolnym rogu ekranu ładuje się hshield z tym że pasek nie dojeżdża do końca znika i gra się uruchamia wyskakuje mi zielona ikona wczytywania z tekstem ładują się mi pierwsze dwa słowa bodajże Auroria birthplace po czym wczytywanie zatrzymuje się ikona znika i gra się nie włącza i tak za każdą próbą i zawsze w tym samym miejscu.Próbowałem już reinstalla i to kilka razy,ale nic to nie dawało.

Prosiłbym o odpowiedź bez komentarzy typu ArcheCrap i ArcheBot bo każdy ma inne gusta i każdemu podoba się inna gra ;)

Z góry dziękuję każdemu za próbę pomocy ^_^

antywirus/ fire wall? może blokuje hshielda.

Niestety również to nie jest to próbowałem i nadal to samo.Dodawałem do wyjątków w antywirusie a nawet go wyłączałem tak samo fire wall ale nadal ten sam problem :(

Grałeś już wcześniej w AA, działało Ci, czy to pierwsze odpalenie?

Jaki masz procek (producent, model) i grafikę?

To twój komputer najwyraźniej daje Ci do zrozumienia, żebyś przestał grać w tą grę i poszukał czegoś innego. A jeżeli chcesz konkretnej odpowiedzi to myślę, że - naprawdę Twój komputer mówi Ci żebyś przestał w to grać :)))) no dobra - problemem mogą być stare sterowniki karty graficznej. Niedawno wyszły nowe dla nvidii - ściągnij je i zainstaluj. Problem powinien zniknąć.

Tak przedtem już grałem w AA i to dość długo tylko później z braku czasu przestałem i go odinstalowałem (teraz bardzo tego żałuję).AA chodził mi najwyższych ustawieniach bez problemu i nic w kompie nie wymieniałem i nic nie naprawiałem żeby mogło się cokolwiek zmienić.Inne gry działają normalnie na przykład taka Tera działa bez problemu choć również była odinstalowana i zainstalowana jakieś 2 dni temu więc wydaje mi się że to niema nic wspólnego z moim sprzętem.

P.S AA instalowałem w zeszłym tygodniu tylko właśnie z powodu problemu z odpaleniem przeszedłem na Tere.

Przepraszam za podwójny wpis nie wiem dlaczego wysłał się dwa razy ^_^

Tak jak w temacie mam problem z uruchomieniem gry.Mianowicie pobrałem grę,zaktualizowałem i naciskam PLAY w prawym dolnym rogu ekranu ładuje się hshield z tym że pasek nie dojeżdża do końca znika i gra się uruchamia wyskakuje mi zielona ikona wczytywania z tekstem ładują się mi pierwsze dwa słowa bodajże Auroria birthplace po czym wczytywanie zatrzymuje się ikona znika i gra się nie włącza i tak za każdą próbą i zawsze w tym samym miejscu.Próbowałem już reinstalla i to kilka razy,ale nic to nie dawało.

Prosiłbym o odpowiedź bez komentarzy typu ArcheCrap i ArcheBot bo każdy ma inne gusta i każdemu podoba się inna gra ;)

Z góry dziękuję każdemu za próbę pomocy ^_^