AA-problem

Mam problem z gra AA, po ściągnięciu gry i zainstalowaniu jej wyskakuje mi błąd critical error

i w nim jest oto taki tekst

" Build AmericasArmy[buildDate:2008-01-25_BuildVersion:2.8.3]

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2528 MHz with 767MB RAM

Video: No Video

General protection fault!

History: CheckTag

"

chyba za slaby komp XD

taki error wyskakuje jak maszyna nie wyrabia ;P

2528 MHz with 767MB RAM

Przemcio machło ci sie coś, ja grałem na słabszym i szło ^^

sprobuj zrobić reinstall gry, też tak miałem, reinstall pomógł ^^

AA? Co to jest? Americas Army?. :D wiec 2 sprawy. Pisze Video: No Video czyli sterowniki od karty graficznej czas odswiezyc i jaka masz karte?

R3m4ke (bardziej skomplikowanego nicka juz nie mogles miec :) ) Aa ma to do siebie ze on ciagle sie zmienia z Nowymi patchami i grafa tez sie zmienia.... np jeszcze z rok temu waga instalki przekraczala ponad 1GB teraz to juz chyba grubo ponad 2GB.

2528 MHz with 767MB RAMPrzemcio machło ci sie coś, ja grałem na słabszym i szło ^^sprobuj zrobić reinstall gry, też tak miałem, reinstall pomógł ^^

w kazdym razie...

errory tego typu wystepuja kiedy komputer jest za slaby...

ale faktycznie spróbuj reinstall...

@ja mam takie cos, ze mi procesor juz nie wyrabia... przegrzal sie albo cos i mi wszystkie gry scina;/

Przemcio mam to samo kazdego lata:D. Rozwiązanie jest bardzo proste otwierasz bude, stawiasz wentylator w kierunku płyty głownej, włączasz go i juz nie scina:D

@Spawn

Nie czepiaj się mojego nicka, mi się podoba :P. Co do AA, miesiąc temu zmieniałem kompa.

Mój stary miał 1.6 GhZ 512 RAM Geforce 5200 FX i jakoś śmigało na low detalach ^^ A kolega tu ma ewidentny problem ze sterownikami (przeoczyłem to) zainstalowanie nowszych powinno naprawić ten problem ^^

@broda81

Po co się przemęczać, do lodówki na 30 min i gites, jak nowy :P

Remake przetestuje ,ale nie na swoim bo jak wiadmo zimniejsze to wolniejsze:P

dobrym rozwiazaniem jest wydac te 40zl na lepszy wiatrak :D albo wkoncu zrobic cos dobrego dla swojego blaszaka i odkurzyc go :D

Odkurzyc? to jego trzeba odkurzac Oo

Przemcio mam to samo kazdego lata:D. Rozwiązanie jest bardzo proste otwierasz bude, stawiasz wentylator w kierunku płyty głownej, włączasz go i juz nie scina:D

lol.. czyli wszystko przez złe chłodzenie? dlatego mi wszystkie gry zamulają xD

dzieki broda ;P

Odkurzyc? to jego trzeba odkurzac Oo

Nie doslownie :D rozkrecic te wszystkie wiatraki i wywalic ten caly syf z nich. Ja mialem tak ze po tym zabiegu normalnie byla inna praca mojego blaszaka ;D bylem taki z niego dumny ;p

Ta, sam muszę od czasu do czasu odkurzać bo jak się przegrzewa to blue screeny lecą ;) Raz koledze strasznie komp zmulał, jak go otworzyliśmy to sterta kurzu buchnęła mi w twarz. To było po prostu straszne. Czyszcząc wiatraki można przy okazji inne podzespoły też odkurzyć, nic złego się przecież nie stanie (chyba że ktoś procesor wciągnie :D).

Wiem o co wam chodzi ja uzywam do czyszczenia kompa zaleznie od stopnia zasyfienia, odkurzacza samochodowego badz spreżonego powietrza(polecam takie do czyszczenia klawiatury swietnie sie sprawdza). Ja troche za bardzo podkrecilem procka a nie kupilem nowego wiatraczka to sie latem przegrzewa(chłodzenie alternatywne-wentylator:D)

ps. Zauwazyliscie ze temat zmienił sie w mocno techniczny:P?

Normalnie ciekawie sie zrobiło, ja to tam mam chłodzenie cieczą i macie wała ;-)

ojeeeej co sie stało się xD

wyjmuje kompa z biurka

otwieram budę , stawiam na parapet i właczam wiatrak (taki domowy) na max xD

po pierwsze komputer pracuje o 70% ciszej xD

po drugie w ko ńcu mi sie gry nie tną xD

zajefajny pomysł

niedlugo inwestuje w chłodzenie pożadne xD

Ja przemyslalem sprawe i kupujac nowego blaszaka zainwestowalem w obudowe z miejscem na 2 dodatkowe wentylatory. Teraz jak juz bede podkrecal proca i karte wystarczy kupic wenta za te 30zl :) I jest bosko :) (chodz jako dziecko NEO narazie nie musze ;p )

Ja miałem kiedyś takiego śmiecia że nawet Tibia nie działała :-P

[ Dodano: 2008-07-02, 20:21 ]

ojeeeej co sie stało się xDwyjmuje kompa z biurkaotwieram budę , stawiam na parapet i właczam wiatrak (taki domowy) na max xDpo pierwsze komputer pracuje o 70% ciszej xDpo drugie w ko ńcu mi sie gry nie tną xDzajefajny pomysłniedlugo inwestuje w chłodzenie pożadne xD

Spamuje ale wiatrak pracował głośniej od kompa i dlatego 70% ciszej tak przepuszczam

He he.Mój brat kiedy chciał wyczysci WSZYSTKIe wiatraki w komie po ponownum podłączeniu komp sie scinal i wyłączał po 5-10 min.okazalo sie ze 1! kabel zle podpial.Ale i tak mam nowego kompa.

Inel® Pentium® Dual CPU E2200 2x 2.20Ghz (razem 4.40Ghz)

3.50Gb ram

Karta graficzna - 512Mb

dysk twardy - 320 Gb

nawet niezle sie sprawuje.Przynajmniej moge zagrac w CoD 4 albo crysis

Mam problem z gra AA, po ściągnięciu gry i zainstalowaniu jej wyskakuje mi błąd critical error

i w nim jest oto taki tekst

" Build AmericasArmy[buildDate:2008-01-25_BuildVersion:2.8.3]

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2528 MHz with 767MB RAM

Video: No Video

General protection fault!

History: CheckTag

"