Abonament czy gra i gdzie naiwiecej nas :p

Witam

Mam dylemat czy lepszy tak jak w temacie abonament czy jednak gra oraz jak cos jakii serwer wybrac by byl i pod pvp i pve oraz czy takiego noobka jak ja jakis klan by przyjol?

PS wiem blad w tytule prosze administaracje o poprawienie pisalem na szybko

"Gra czy abonament" bez abonamentu nie pograsz. Masz dwie opcje: jesli nie kupiles Battlechest'a, to możesz to zrobić i dostać razem z nim wszystkie dodatki do MoP'a + miesiąc gry lub jeśli już to zrobiłeś, to kupić po prostu abonament.
"Gdzie najwięcej nas" - polaków? Burning Legion. Co do samej jakości serwera nie wypowiem się, bo zwyczajnie tam nie gram. Od siebie mogę polecić Defias Brotherhood.
Przyjęcie do klanu masz gwarantowane tak naprawdę na start, bo robią to z reguły boty, która zarabiają na członkach gildii. Jeśli Ci to przeszkadza, możesz odrzucać takie zaproszenia i szukać kogoś na własną rękę.

A serwer na ktorym rodacy sie znajduja to jak sie zwie bo jak mialem robienie postaci podcas pobierania to mialem tylko normal pvp pve i rppvp

Serwer: Burning Legion

Czyli tak czy siak musze najpierw kupic tego chesta by pograc czy moge odrazu abonament i praktycznie to to samo?

Jak grasz na trialu to musisz kupić Battlechest'a.

Nie możesz grać (powyżej 20 poziomu, czyli triala), jak nie masz gry. Potrzebujesz BC, który wychodzi najtaniej i najnowszego dodatku, w tym wypadku cały czas woda. Później zostaje miesięczna subskrybcja, albo cholernie drogie tokeny

A ile w euro kosztuje ten chest caly

Nie wiem czy nadal tak jest ale możesz zagrać na f2p do 20 poziomu po czym powinna wyświetlić Ci się informacja, ze możesz kupić battlechest za 50 % ceny. Kiedyś to było 7.5 euro.

edit. informacja powinna Ci się wyświetlić po kolejnym logowaniu na konto. nie musisz nabijać 20 poziomu.

Battlechest na polskie kosztuje 40zł. 2 dni temu kupowałem.

By nie zakadac nowego tematu czy jest jakas gildia ktora by przyjela poczatkujacego gracza? Co do mojego grania powiem tak wykupilem wiec i bede grac :) nie z przymusu tylko z tego powodu bo tytul mi sie zaczyna podobac :)

Witam

Mam dylemat czy lepszy tak jak w temacie abonament czy jednak gra oraz jak cos jakii serwer wybrac by byl i pod pvp i pve oraz czy takiego noobka jak ja jakis klan by przyjol?

PS wiem blad w tytule prosze administaracje o poprawienie pisalem na szybko