Siemka. Mam Wowa Draenora z Battlechesta i chciałbym kupić teraz abonament. W jakiej cenie jest aktualnie tenże? Oraz czy jest możliwość kupienia go w inny sposób niż przez battle net? (kody czy coś)
Abonament/dodatki
Abonament ~95 zł za 2 miesiące.
Legion ~138.
Tak, sprzedają kody różne strony z keyami, najlepiej zajrzeć na allegro jakie firmy to są i kupić bezpośrednio z ich stron (albo po prostu przez allegro).
chodzi mi tylko o abonament na 1 miesiac, Legionu nie kupuję (nie stać mnie aktualnie)
możesz kupić token na allegro 30 dni - 40-50zł
ale kupujac token nie musze byc w grze by go odebrac?
ale kupujac token nie musze byc w grze by go odebrac?
a jak myslisz?
Ogólnie masz opcje:
kupić abonament przez battle net
kupić 2 miesiące abonamentu na dowolnej aukcji allegro bądź sklepie internetowym dostajesz wtedy kod do wpisania w battle netcie
Jak masz odpowiednia ilość golda w grze możesz zakupić token przez battlenet(nie musisz mieć aktywnej gry)
Możesz także spróbować kupić token przez allegro napisać od supportu czy są wstanie dać ci 1-2 dni free time(dość często daje takie dniówki) zawsze możesz poprzez co argumentem ze kolega z gry ci dołoży ci się do tokena itp ^^ przy tej opcji najpierw kontakt z supportem później kupuj token
Ok. Mam jeszcze pytanie odnośnie poleceń czy coś (to ci daje 2x expa jak się gra razem etc). Mój kolega grał kiedyś w wowa i chcielibyśmy zacząć razem ponownie- stąd moje pytanie czy mogę go zrekrutować by uzyskać ten bonus? Jeśli tak, to jak?
Chciałem kupić token na Allegro, ale miałem nieaktywne konto. Napisałem więc do supportu z jakąś małą bajką i dostałem 2 tyg grania za free
Chciałem kupić token na Allegro, ale miałem nieaktywne konto. Napisałem więc do supportu z jakąś małą bajką i dostałem 2 tyg grania za free
Ja dostalem 3 dni jakis czas temu xD
Ok. Mam jeszcze pytanie odnośnie poleceń czy coś (to ci daje 2x expa jak się gra razem etc). Mój kolega grał kiedyś w wowa i chcielibyśmy zacząć razem ponownie- stąd moje pytanie czy mogę go zrekrutować by uzyskać ten bonus? Jeśli tak, to jak?
Niestety jeśli już kiedyś grał to z TEGO SAMEGO battlechesta nie ma możliwości. Jeśli chcecie zacząć od nowa, razem to proponuję zastanowić się nad zakupem nowych battlechestów(koszt to trochę ponad 35zł, więc wyjdzie taniej jak miesiąc abonamentu), niech jeden z Was aktywuje swój na battlenecie(można do konta na którym już macie "starego" wowa, utworzy to wtedy drugi profil z grą), następnie niech ta osoba zaprosi kolegę, ten niech aktywuje swojego battlechesta korzystając z LINKU POLECAJĄCEGO, który(jeśli poprawnie zaprosicie) otrzyma na maila. Jeśli teraz ta zaproszona osoba wykupi miesiąc abonamentu to zapraszający również miesiac otrzyma(jednorazowo, ale zawsze to te 50zł w kieszeni), dodatkowo grając razem macie zwiększone otrzymywanie doswiadczenia, teleportowanie się do siebie(nie będę się rozpisywać, poelcam poczytać na stronce).
Pisane na szybko, proszę nie krzyczeć za błędną składnię.
Tutaj nie chodzi o battlechesta tylko o abonament. Po prostu jakbym mu wysłał teraz zaproszenie, kiedy on posiada już wowa draenora, to czy będzie mógł normalnie grać ze mną na draenorze z tego konta posiadając te bonusy,
Nie, nie będzie mógł. To bonusy dla rekrutujących nowych graczy(oraz dla nowych graczy)
Rekrutowane konto World of Warcraft (nie battlenet) musi mieć mniej niż miesiąc(w sensie stworzone mniej niż miesiąc temu), inaczej nie zadziała.
Prepaid drogi, ja widzę po 120zł, 110zł, minimalnie widziałem po 100zł ale 95 nie widziałem.
Miesiąc abonamentu kupisz legalnie tylko od battlenetu jeżeli chodzi o pieniążki realne.
Token chodzi drogo, bez legionu raczej nie zarobisz na token za golda.
Kupno tokena na allegro nie jest legalne tak samo jak kupienie golda na allegro, ale jak Cię nie złapią to wiesz.
Już zakupiłem Dziękuję za odpowiedzi.
Ostatnie pytanie- Postać z ref'a dostanie całego WOD jak z battlechesta?
Nie dostanie nic, musi też zakupić battlechesta. Jak już zakupi i aktywuje z refa to dostajecie razem boost do expa i inne bonusy, dodatkowo jak ta osoba zakupi te 30 dni abonamentu(przez token lub na stronce blizzarda) to Ty jako rekrutujący też otrzymasz te 30 dni gry.
Hmm... zalogował na konto z refa i za misje dostajemy exp x2/3 (nie wiem dokładnie). Nie może tylko przyjmować do party. Jakie ograniczenia są nałożone dodatkowo?
Jak cię na dodatek nie stać to sobie odpuść wowa bo bez dodatku gra dla ciebie kończy się na lvlu 100
Siemka. Mam Wowa Draenora z Battlechesta i chciałbym kupić teraz abonament. W jakiej cenie jest aktualnie tenże? Oraz czy jest możliwość kupienia go w inny sposób niż przez battle net? (kody czy coś)