Abonament po przez Voucher

Witam

Grałem bardzo dawno temu wowa na prywatnym serverze po latach chce spróbować gry na globalu.

Moje pytanie jest takie, czy coś muszę wiedzieć na temat płatności ponieważ słyszałem , że podobno można zakupić jakiś voucher , który przedłuża grę na miesiąc chce wiedzieć czy to prawda i coś więcej na ten temat jeżeli to prawda.

z góry dziękuję i pozdrawiam !!

Pierwsze co musisz zrobić to zakupić battlechesta(zawiera wszystkie dodatki oprócz Legionu), masz w nim również 30 dni abonamentu, proponuje zrobić konto i wbić najpierw 20 poziom na trialu i dopiero wklepać kluczyk

http://allegro.pl/world-of-warcraft-battlechest-eu-dodatek-wod-24-7-i6369250279.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=132285

Potem przedłużasz abonament prepaidem

http://allegro.pl/60-dni-prepaid-wow-pre-paid-world-of-warcraft-24-7-i6352484723.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=132285

Warto nadmienić, że można kupić Token w grze(czy jak się to zwie), który przedłuża abonament o 30 dni. Koszt to około 100kk, zależy od servera.

potem dopiero możesz kupować tokeny... (nie myśl że możesz grać bez wydawania kasy bo token kosztuje kilka set tyś złota. a max złota posiadanego na postać dla startera to 10Golda.)

To znowu ja dziękuję wszystkim za szybką odpowiedzieć.

W związku z nadchodzącym dodatkiem co mi doradzicie ? czy już mogę działać coś z grą czy warto poczekać ?

A jeżeli chodzi o gold jak to wygląda po jakim czasie mogę zacząć posiadać większe kwoty ?

Pozdrawiam

Proponuje już teraz zakupić grę i wylevelować, przygotować sobie postać do nowego dodatku

no rozumiem jeszcze mam takie aby pytanie nie chce po prostu robić już osobnych tematów bo widzę ze tutaj ludzie odpowiadają szybko więc pytanie brzmi:

jaki server wybrać ? szukam miejsca gdzie nie ma tzw ,, dram " jeżeli tu w ogóle jakieś są ^_^

Ja od siebie mogę polecić serwery

Defias Brotherhood - PVP serwer

Magtheridon - PVE serwer

Na innych serwerach nie grałem więc się nie wypowiem,poczekaj na odpowiedz innych użytkownikow nt. poszczególnych serwerów

Gram na Maghteridonie i ten serwer tez ma swoje "dramy". Ciezko tego uniknac, niestety my Polacy nie lubimy konkurencji. Tzn. bardzo przeszkadza nam fakt, ze komus idzie lepiej czy to lepszy progress na raidach czy wyzszy ilvl lub rating na bg. :) Stad rodzą sie dramy i takie czasem tez pojawiaja sie na Maghteridonie w polskojezycznym community.

Serwer jest jak najbardziej ok. Populacja medium, przyzwoite ceny na AH, mozna zarobic na craftach.

Witam

Grałem bardzo dawno temu wowa na prywatnym serverze po latach chce spróbować gry na globalu.

Moje pytanie jest takie, czy coś muszę wiedzieć na temat płatności ponieważ słyszałem , że podobno można zakupić jakiś voucher , który przedłuża grę na miesiąc chce wiedzieć czy to prawda i coś więcej na ten temat jeżeli to prawda.

z góry dziękuję i pozdrawiam !!