Abonament

Witajcie.

Otóż wiem, że w grze istnieje możliwość płaceniem za abonament goldem, ale nie wiem za bardzo ja to zrobić. Czy mógł mi ktoś w tym pomóc ew. wysłać link do jakiegoś poradnika.

Z góry dziękuje.

Nie da się płacić za abonament do WoW-a goldem, tylko odkupując od innego gracza prepaid za golda jak wymieniłeś.

... hmm a to dziwne. Poczekam jeszcze na innych wypowiedzi.

Słabe informacje posiadasz, abonament tylko i wyłącznie do kupienia lub tańsza opcja RAF.

Tak jak kolega wyżej powiedział. Jak chcesz kupić prepaida za golda to tylko przez sprzedaż golda za $$ na zagranicznych serwisach, albo poprzez sprzedaż golda innemu graczowi za klucz.

Nie wiem co wy gadacie ale ludzi na zagranicznych forach oferują 100% oryginalne prepaidy na 60 dni za golda w grze ... nie wprowadzajcie ludzi w błąd jak nie wiecie.

Wiadomo, ze mozna od kogos odkupic prepaid za golda. Pytanie tylko czy jest to bezpieczne bo zawsze mozna trafic na jakiegos cwaniaka. Innej mozliwosci zdobycia prepaida za golda nie ma.

Kupujesz gametime cardy(prepaidy) od graczy z golda

LUB od serwisów

LUB RAF (musisz mieć konto nie na Polske zarejestrowane)

Jest to bezpiecznie, jak kupujesz od ludzi, którzy sprzedają to hurtowo :) a takich jest dużo, głównie na ownedcore, mmochampion szukaj.

Nie kupujcie pre-paidów za golda z tych stron, a tym bardziej od ludzi ogłaszających się na trade. 3/4 tych pre-paidów jest z kradzionych kart kredytowych, gdzie Blizz taki czas gry usuwa bardzo szybko.

Najlepiej dołączyć do jakieś konkretnej gildii, w takiej zawsze znajdzie się ktoś, kto ma pewnego sprzedawce czasu za złoto.

Można bez problemu kupować za golda od jakiegoś gracza. Tylko pierw się upewnij, najlepiej znajdź kogoś, kto cały czas sprzedaje i ludzie, którzy od niego kupowali będą mogli Ci to potwierdzić. Możesz też poszukać w gildiach tak jak Ciku mówi.

Da sie placic goldem ale tylko gracza :) czesto nawet siedzac w orgri widac oferty "sprzedam PP za golda" ale chyba sa tez strony na internetach ktore sie tym zajmuja chociaz co do tego nie jestem pewien.

Witajcie.

Otóż wiem, że w grze istnieje możliwość płaceniem za abonament goldem, ale nie wiem za bardzo ja to zrobić. Czy mógł mi ktoś w tym pomóc ew. wysłać link do jakiegoś poradnika.

Z góry dziękuje.