Academic/Engineer

Otóż chodzi mi o odpowiedz na pytanie kiedy ukaże się postać Academica/ engineera na europejskim DN i czy wgl się ukaże bo bardzo bym chciał zagrać tą postacią a na SEA nie chce specjalnie przechodzić. Jeśli ktoś w tej sprawie miał jakieś informacje proszę o odpowiedz.

Nie wiadomo. Może za parę miesięcy.

czyli konkretnie nic nie wiadomo:)

Nie wiadomo. Może za parę miesięcy.
Śmieszny jesteś ... w Kwietniu lub na początku Maja już będzie ...

no raczej nie śmieszny jakoś sobie nie wyobrażam wprowadzenie academica zanim dodadzą park i inne duperele ...

na to nie ma co liczyć, polityka gry jest taka ze daja wam rózne elemnty po kawałku, dlatego watpię aby dali wam Academika w tym roku, moze na gwiazdkę, ale to też nie takie pewne.

na to nie ma co liczyć, polityka gry jest taka ze daja wam rózne elemnty po kawałku, dlatego watpię aby dali wam Academika w tym roku, moze na gwiazdkę, ale to też nie takie pewne.

Na gwiazdkę? Bez przesady, na gwiazdkę to 50 spokojnie będzie. Już teraz brakuje tylko parku, najnowszych aktualizacji dla klas, sea dragon, zmian w ui gry i revampu pvp rank. Za jakieś 2-3 miesięcy będzie sea albo academic, w międzyczasie będzie park i te bzdety, za jakieś 4, academic lub sea, a za jakieś 5, 6 albo 7 miesięcy będzie 50. Osobiście sądzę, że koło września będzie 50.

W DN sea 40 cap był przez jakieś 6 miesięcy a musieli jeszcze t4 wprowadzić, my zaczęliśmy od t4.

Na gwiazdkę? Bez przesady, na gwiazdkę to 50 spokojnie będzie.

trzeba być realistą , gra musi na siebie zarobić. Jesli wystartowaliscie od 40 lev to ok ale nie liczcie na 50 w tym roku bo to ekonomicznie nie mialo by sensu, gra zarabia na jelly, stampach i innych "drobiazgach" , trzeba dac ludzom czas na zdobycie seta Manti albo Apo a zdobywa sie go strasznie trudno - każda rzecz wymaga innych części, potem ulepszanie i jeszcze czas zeby sie nim nacieszyć. Będą na pewno eventy, park rozrywki pvp itd ale nie level cup nawet academik podejżewam będzie szybciej niż 50.

Tak naprawdę to wciąz się zastanawiam nad sensem wprowadzania DN EU , ludzie szybko się przekonają że obok maja SEA z lev 50 , i Kali , co ich zatrzyma na EU ?

trzeba być realistą , gra musi na siebie zarobić. Jesli wystartowaliscie od 40 lev to ok ale nie liczcie na 50 w tym roku bo to ekonomicznie nie mialo by sensu, gra zarabia na jelly, stampach i innych "drobiazgach" , trzeba dac ludzom czas na zdobycie seta Manti albo Apo a zdobywa sie go strasznie trudno - każda rzecz wymaga innych części, potem ulepszanie i jeszcze czas zeby sie nim nacieszyć. Będą na pewno eventy, park rozrywki pvp itd ale nie level cup nawet academik podejżewam będzie szybciej niż 50.Tak naprawdę to wciąz się zastanawiam nad sensem wprowadzania DN EU , ludzie szybko się przekonają że obok maja SEA z lev 50 , i Kali , co ich zatrzyma na EU ?

Co ich trzyma? Brak lagów, europejski serwer i taniej wychodzi IS. Że niby Apo/Manti składa się straaasznie długo? Naprawdę, tydzień z sufixami i potencialami odpowiednimi to wieczność.

Btw. Academic będzie ~w maju, 50 lvl cap ~przed wrześniem.

trzeba być realistą , gra musi na siebie zarobić. Jesli wystartowaliscie od 40 lev to ok ale nie liczcie na 50 w tym roku bo to ekonomicznie nie mialo by sensu, gra zarabia na jelly, stampach i innych "drobiazgach" , trzeba dac ludzom czas na zdobycie seta Manti albo Apo a zdobywa sie go strasznie trudno - każda rzecz wymaga innych części, potem ulepszanie i jeszcze czas zeby sie nim nacieszyć. Będą na pewno eventy, park rozrywki pvp itd ale nie level cup nawet academik podejżewam będzie szybciej niż 50.Tak naprawdę to wciąz się zastanawiam nad sensem wprowadzania DN EU , ludzie szybko się przekonają że obok maja SEA z lev 50 , i Kali , co ich zatrzyma na EU ?

Tyle, że na 40 cap nie ma tak dużo do wprowadzania a jeśli długo nie będzie update to ludzie zaczną odchodzić, więc wizja tego, że do końca roku będzie 40 wydaje mi się bezsensowną. Manti, Apo bardzo trudno zdobyć? To tylko nesty, to nie jest raid. Zrobiłem dwie postacie, pierwsza mi się nie spodobała, ale zdążyłem w niej zrobić 4 części seta (sub-wep, spodnie, rękawice i buty) w tym dwie apo, gra jest od jakiegoś miesiąca, w tym tygodniu wyszły hele, a ja już dawno mam całego seta w głównej postaci, wszędzie suffixa i teraz jeszcze mam już acc. Tylko czekam, aż żelki będą tradeable żeby ulepszyć eq.

No tak, bo po co grać na serwerze bez lagów z 40 lv skoro można na serwie z lagami i 50, na pve da radę, ale jeśli chce się pograć na pvp na poważnie to nie ma opcji. Kali, tak to wielka zmiana, ona jest dobra do pvp, ale na pve bardzo się nie przydaje. Screamer nie jest taka zła, na pvp to tzw spam machine, na pve jest taka marionetka, ale dancer to już raczej full pvp, ładne kombo można robić, ale na pve słaba. Poza tym skoro już ktoś gra na sea to równie dobrze może grać na CN albo KR, ping jest podobny, a na KR pewnie koło wakacji będzie 70 a niedługo potem assasin.

50lv Cap na pewno nie będzie przed Wrześniem ... Myślicie że ludzie będą we wszystkim full biegać sobie na te apo hell itd.? Z nudów to będą sobie solo robić a i to nie wystarczy ... z 200k online zrobi się 50k i poczekamy na Lotus Marsh.

Otóż chodzi mi o odpowiedz na pytanie kiedy ukaże się postać Academica/ engineera na europejskim DN i czy wgl się ukaże bo bardzo bym chciał zagrać tą postacią a na SEA nie chce specjalnie przechodzić. Jeśli ktoś w tej sprawie miał jakieś informacje proszę o odpowiedz.