Ace Of Spades- Pójdzie mi?

SiemaneRko all !! Otóż iż spodobała mi sie gierka Ace Of Spades. Postanowiłem ją kupić ale nie wiem czy mi pójdzie. TO znaczy, pójść pójdzie (chyba) Ale czy beda jakies problemy ? Lagi ? Czy cos ... Mój komputer jest bardzo słaby a to jego wnętrzności:

Komputer: AMD Athlon™ XP 2600+

Karta Graficzna: nVidia GeForce FX5200

Service Pack 3

RAM: 2Gb

2.08 GHz

Internet: (Nie wiem jaki mam ale... ściąga mi po 180kb/s... czyli ??) (a do 14 w tygodniu 1mb/s)

Sprawdź na canyourunit, bo tutaj szczerze trudno mi określić, ale powinno śmigać.

Jakies inne odpowiedzi ?? Ma ktos podobny komputer ?

Ze strony w sklepie Steam:

Wymagania systemoweMinimum:OS:Windows XP / Vista / 7Processor:2.0 GHz +Memory:2 GB RAMGraphics:800/600 Minimum Resolution, OpenGL 1.5 Support or better. Recommend use of dedicated graphics card (Nvidia Series 8800+ or ATI Radeon HD 3000+). Laptop/Mobility cards will vary.DirectX®:9.0Hard Drive:350 MB HD spaceOther Requirements:Broadband Internet connection

Powinno śmigać.

Ale, powinno smigac, bez lagow ? Z lagami ?

Mi się wydaje, że lagi zależą od prędkości internetu. Więc jak masz w miarę internet to nie powinno być lagów.

wiesz co ja mam ace of spades i czasami złapie laga na dużych mapach ale to takie małe ścięcie raz na gre

Nie wiem jaki mam internet (sciaga mi 180kb/s) TO beda lagi ??

nie

to bardziej zależy od pinga ale długo mapki ci się będą wczytywały

Sluchajcie Bo na minimalnych wymaganiach pisze ze potrzeba Karte 512MB, ja mam 128. Jakie moga byc problemy ?? Beda ?

Ps. Kto ma na sprzedaz gift coda do 20zł Ace of Spades ?? To pisac na PW. TO WAZNE

Ale co 512 MB? Wszystkie wymagania minimalne, które są oficjalne (tzn. ze Steam) podałem wyżej, i tam nic takiego nie ma :P

Ja mam rozmiar kart pamieci graficznej 128 mb. A jest potrzebne 512mb. jakie problemy maga wystapic ?

Szczerze to się na tym nie znam, ale podejrzewam, że chyba spadek fps (brak płynności gry).

:P… w ogóle mu nie odpali… niestety… jeśli minimalne są 512MB, to odpali Ci może z 15FPS na 256 MB… ale z 128MB to z 0.0001 FPS będzie… może mniej… ty masz wersję GF 5200 (128MB), a minimum jest 8000 series… czyli liczba z 8000+, lub GTS z liczbą coś koło 250+… Na lapku to GF 9000+, albo GTS 300+… ja mam GF GTS 450 (1GB) i wszystkie gry mi na high/ultra śmigają, ale sprzęt już dość stary :confused:

Czyli nici ?? Nie ma szans na granie ?? ... :[

Zaraz, zaraz. Chyba nie może być aż tak źle, żeby było 0.0001 fps? Ja to wezmę tak trochę na logikę, mogę się mylić: skoro 128 MB to 1/4 z 512 MB, to gra przypadkiem nie powinna chodzić 4 razy mniej płynnie? Czyli zakładając, że ma normalnie po 60 fps, to by miał 15? W każdym razie, żeby gra była na tyle płynna, żeby oko nie zauważało przerw pomiędzy klatkami, to musi być z 50 fps ;/ Jeżeli karta zdołałaby tyle wyciągnąć, to z dobrym internetem będziesz mógł komfortowo pograć, ale jeśli nie wyciągnie, no to lipa. Warto by było zainwestować w nową kartę, jeżeli chcesz grać w nowsze produkcje.

A jezeli ustawienia ustawil bym na najnizsze ??

REFRESH

SiemaneRko all !! Otóż iż spodobała mi sie gierka Ace Of Spades. Postanowiłem ją kupić ale nie wiem czy mi pójdzie. TO znaczy, pójść pójdzie (chyba) Ale czy beda jakies problemy ? Lagi ? Czy cos ... Mój komputer jest bardzo słaby a to jego wnętrzności:

Komputer: AMD Athlon™ XP 2600+

Karta Graficzna: nVidia GeForce FX5200

Service Pack 3

RAM: 2Gb

2.08 GHz

Internet: (Nie wiem jaki mam ale... ściąga mi po 180kb/s... czyli ??) (a do 14 w tygodniu 1mb/s)