SiemaneRko all. Kupiłem grę AceOfSpades na allegro. Jestem zadowolony. :] Ale... tu sie zaczyna komplikacja. Na servach gdzie są klasy: Górnik, Rockeeter, Ten ze snajperką, i zwykły ''Rambo" Mam lagi... Nie wiem dlaczego. Ale na przykład na servach CTF Gdzie nie ma tych klas, tylko sie strzela snajperkami to już ich nie mam !! :[ Ustawiłem wszystko w opcjach na najniższe. I nie wiem co robić. Możecie pomóc ?? Albo jak zwiększyć FPS lub cos takiego...
AceOfSpades Problem. Zajżyj!
Lagi to wina internetu, a nie sprzętu. Podaj specyfikację komputera jak mówisz o ścinach.
Game Boostera mam i nie pomaga zbytnio.
Komputer: AMD Athlon™ XP 2600+
Karta Graficzna: nVidia GeForce FX5200
Service Pack 3
RAM: 2Gb
2.08 GHz
Internet: (Nie wiem jaki mam ale... ściąga mi po 180kb/s... czyli ??) (a do 14 w tygodniu 1mb/s)
Tak wiem, słaby. Ale może są jakieś rady ??
nVidia GeForce FX5200
Obstawiam winę karty;/
To nawet game booster nie da rady;/
btw. procek też gniot;/
Ta wiem. Kurde bym zmienił karte i procka ale kasy nie mam. Rady jakieś ?
Zmień grę, przykro mi.Cudu na tym nie zdziałasz.
Prosto powiedzieć Zmień grę. Opowiem Ci cud o minecrafcie, każdy na forum gadał że minecraft mi nie odpali. Napisałem problem o Bad Video Card Drivers, a jak odpali to mówili że będzie się cieło, nikt nie pomógł chociaż napisałem 3 tematy. A potem to naprawiłem. I od tamtego czasu nie wierze że nie ma sposobu. Bo jeżeli nie laguje mi na CTF (Only AWP) To w czymś tkwi problem w Klasach. Pozdrawiam.
Problem leży tylko i wyłącznie po stronie twojego sprzętu. No ale "majngrafd dziauau pszes cót", to inne gry też będą działać.
Pewnie Crysisa, też "naprawisz" i będzie działał. :>
Problem na pewno nie jest po stronie gry, tyle w temacie.
SiemaneRko all. Kupiłem grę AceOfSpades na allegro. Jestem zadowolony. :] Ale... tu sie zaczyna komplikacja. Na servach gdzie są klasy: Górnik, Rockeeter, Ten ze snajperką, i zwykły ''Rambo" Mam lagi... Nie wiem dlaczego. Ale na przykład na servach CTF Gdzie nie ma tych klas, tylko sie strzela snajperkami to już ich nie mam !! :[ Ustawiłem wszystko w opcjach na najniższe. I nie wiem co robić. Możecie pomóc ?? Albo jak zwiększyć FPS lub cos takiego...