ACTA-Walczymy z systemem

Witam, chcę w tym temacie waz trochę oświecić.

A więc tak na chwilę obecna ataki grupy Anonymous zostały wstrzymane do jutra z racji tego iż nazajutrz zostanie przeprowadzona rozmowa z premierem.

Jeśli jest ktoś chętny wspomóc Anonymous ma tutaj poradnik jak to zrobić:

http://anonymouswiki.forumotion.com/t410-jak-atakowac-za-pomoca-ddos-poradnik

(Jednak nie jestem pewien, że będziecie 100% anonimowi!)

Zostały również napisane nowe skrypty do ataków, znajdziecie je na stronie.

A o to lista protestów:

Warsaw - ul. Jasna 14/16,

- Krakow - Sukiennice, (25.01., 6 pm.)

- Wroclaw - pl. Powstancow Warszawy 1,

- Gdansk - ul. Nowe Ogrody 8/12, (25.01., 4 pm.)

- Poznan - Stary Rynek, (26.01., 5 pm.)

- Lodz - Urzad Wojewodzki, (25.01, 6 pm.)

Tak poza tym jest to strasznie dziwne, że ACTA tak szybko ma zostać podpisana. Inne ustawy zanim zostaną podpisane mija parę miesięcy.

U nas w Zamościu też jakiś protest ma być w 26 czy 25 w południe. Masakra co się dzieje, przez ich głupotę, ale cóż... sami sobie nóż w plecy wbijają.

Jak zwykle w szczecinie nic się nie dzieje

Tak poza tym jest to strasznie dziwne, że ACTA tak szybko ma zostać podpisana. Inne ustawy zanim zostaną podpisane mija parę miesięcy.

Projekt ustawy był już gotowy bodajże w listopadzie. Jako, że zmieniał się nam rząd, wszystko przeszło po cichu bez echa. Dokument wypłynął dopiero dwa dni temu. Dlatego jest teraz tak głośno.

Sam jestem z Białegostoku i bardzo żałuje, że u mnie nic się nie dzieje. A i jeszcze dodam, że te nowe skrypty działaja w takie sposób: kiedy jedna osoba zrobi atak idzie to z większa siła porównywalną do 10 ataków w ten sposób nasz ukochany premier traci piniąszki.

Temat został zamknięty. Powód: Kolejny temat o tym samym. Tematy o ACTA i o wszystkim, co z tym zwiazane, juz istnienie. Nie rozdrabniajmy sie.

Witam, chcę w tym temacie waz trochę oświecić.

A więc tak na chwilę obecna ataki grupy Anonymous zostały wstrzymane do jutra z racji tego iż nazajutrz zostanie przeprowadzona rozmowa z premierem.

Jeśli jest ktoś chętny wspomóc Anonymous ma tutaj poradnik jak to zrobić:

http://anonymouswiki.forumotion.com/t410-jak-atakowac-za-pomoca-ddos-poradnik

(Jednak nie jestem pewien, że będziecie 100% anonimowi!)

Zostały również napisane nowe skrypty do ataków, znajdziecie je na stronie.

A o to lista protestów:

Warsaw - ul. Jasna 14/16,

- Krakow - Sukiennice, (25.01., 6 pm.)

- Wroclaw - pl. Powstancow Warszawy 1,

- Gdansk - ul. Nowe Ogrody 8/12, (25.01., 4 pm.)

- Poznan - Stary Rynek, (26.01., 5 pm.)

- Lodz - Urzad Wojewodzki, (25.01, 6 pm.)