Activision i gra mmorpg za free

Słyszeliście może o takim czymś że firma Activision(do tej pory jedne z najdrozszych i najlepszych gier) ma zacząć od nowego roku promować granie za darmo i udostepnic jakies mmorpg, jeśli to prawda to gracze już moga zacierać ręce bo Activision za co sie nie wezmie jest to hitem więć trzeba im i nam życzyć zeby to była prawda. Jeśli ktos ma jakieś większe informacje o tym temacie to niech go rozwinie bo ja narazie tylko tyle zdołałem się dowiedziec.

Właśnie od czasów ostatniego Tony Hawka coś Activision nie słychać... co się z nimi dzieje? ^^

heh.. dla mnie Activision to przede wszystkim zręcznościówki więc nie chce widzieć ich mmo xD

z drugiej strony codemasters wypuścili Archlorda :P

a Activision to nie Soldier of Fortune? Wolfenstain? i Call of Duty? :D

hehe no widzisz.. nawet nie skojarzylem...

pierwsze co mi przychodzi na myśl, jak slysze o tej ekipie to Spider man i THPS xD

no ale racja...

ja jednak zostaje przy tym ,ze ich mmo hitem na pewno nie bedzie :P

Pożyjemy - zobaczymy. Mi też Activision od razu się z Tonym kojarzy ;)

Nie bo chodzi o to ze ludzie sie jaraja klimatami typu Call oF Duty 4 i niby to wielki hit.A tak naprawde jest beznadziejna gra gdzie AI przeciwnikowsa o du.. rozbic. Naprawde Crysis mi sie bardziej podobal niz CoD4. A co do Tonego.... gralem tylko w 2. Ogolnie jestem Fanem sportow ekstrymalnych sam smigam na crossach w FMX i troche na quadach. Ale symulcja nigdy nie bedzie tak dobra jak adrenalinka w realu.

Poczytałem troche w internecie i cos wam się pomyliło chłopaki. Activision co prawda ma wypuścić grę ale nie MMORPG a cRPG. Będą to klimaty fantasy , Magia i Miecz . Ale nie będzie to sieciówka. To raczej typ NWN czy HoM&M.

ufajcie a znajdziecie, za freee....... wiaraczyni cuda............ malo dobrych gier jestza free

pac niewymagany ale graj bez niego

Słyszeliście może o takim czymś że firma Activision(do tej pory jedne z najdrozszych i najlepszych gier) ma zacząć od nowego roku promować granie za darmo i udostepnic jakies mmorpg, jeśli to prawda to gracze już moga zacierać ręce bo Activision za co sie nie wezmie jest to hitem więć trzeba im i nam życzyć zeby to była prawda. Jeśli ktos ma jakieś większe informacje o tym temacie to niech go rozwinie bo ja narazie tylko tyle zdołałem się dowiedziec.