Ad carry do duo poszukiwany

Witam, przejdę do rzeczy ; ( poszukuje ogarnitego naprawdę dobrego ad carry z którym mógł bym grać duo + 16 lat żeby miał ; ) mój skill +normal supportami naprawdę ogarniam supportów ; ) bo mam już dość dostawania na linie trolla z którym nie da się grać na rankedach i przegrywać elo za każdym razem ; )

Support:

janna

taric

sona

nunu

lux

kayle

alistar

i na inne zbieram ; )

z Poważaniem ; ) gg 34591222 skype aniolek19955 nick w lolu Biedrzyk ; )

pozdrawiam

Twoje ELO?

Twoje elo i East/West?

http://www.lolking.net/summoner/eune/23272275

Krótko mówiąc: unranked (chociaż wątpię żeby zleciał poniżej 1150, skoro już do 1300 dotarł), EUNE.

Ja tak tylko od siebie: czemu nie zagrasz jakimś carry samodzielnie, tylko koniecznie supportować chcesz? Solo/duo opiera się zazwyczaj na tym że ktoś musi mecz uciągnąć, a ta teoretycznie najsłabsza osoba robi za supporta. Przecież nie wmówisz nam że w większości gier lądujesz na 5 miejscu w teamie :)

Ja zleciałem poniżej 1150 pomimo, że miałem ponad 1300 ELO. Problem jest w tym, że ostatnio mnóstwo trolli było, co pickują byle co, ale się obrażają i wychodza w trakcie gry.

Ja też często gram supportem i może zwykle najsłabsza osoba powinna grać, ale supportowanie też trzeba ogarniać, a nie każdy to umie.

Ale nawet najlepszy support nie wygra ci meczu jeśli nie będzie miał teamu, gdzie ktoś zada sensowne obrażenia (czego nie można powiedzieć o części champów na innych pozycjach, którzy po zrobieniu odpowiedniej farmy potrafią wyciągnąć drużynę do zwycięstwa) :)

BTW, schodzimy z tematu, więc nic już nie piszę na ten temat. Tak czy inaczej nie sądzę żeby w tak krótkim czasie spadł aż tak nisko :)

Witam, przejdę do rzeczy ; ( poszukuje ogarnitego naprawdę dobrego ad carry z którym mógł bym grać duo + 16 lat żeby miał ; ) mój skill +normal supportami naprawdę ogarniam supportów ; ) bo mam już dość dostawania na linie trolla z którym nie da się grać na rankedach i przegrywać elo za każdym razem ; )

Support:

janna

taric

sona

nunu

lux

kayle

alistar

i na inne zbieram ; )

z Poważaniem ; ) gg 34591222 skype aniolek19955 nick w lolu Biedrzyk ; )

pozdrawiam