AD2460 szukam graczy

Witam szukam Graczy do gry AD2460 info tutaj http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/Robiony-od-czterech-lat-AD2460-startuje-o-15-00-czasu-polskiego Stworzyłem Sojusz Polska Gwardia i poszukuje do niego graczy najlepiej 16+ bo trzeba ogarnąć trochę grę

Nick w grze : Daniel

COORDS: 6:13:10:4:15

Sojusz : Polska Gwardia

Email: daniofordon@gmail.com

GG: 25479648

Pisać tu nicki albo pw w grze to dodam do Sojuszu :)

Dodam, że gra działa na Abonamencie, żeby grać trzeba płacić jeden dzień gry kosztuje 1 Kredyt na start dostajecie 15 Kredytów

czyli 15 dni gry za darmo później trzeba kupić kredyty, żeby dalej grać a kredyty jak patrzałem to za 10 Kredytów to 2Euro

i płatnością PaySafeCart zmienia samo walutę na nasze to pisało 8zł z groszami

wiec PSC za 20zł i masz 20 dni grania :) nie tak źle i nie jestem pewien, ale chyba jest możliwość zarabiania Kredytów w grze :)

Dla chętnych zapraszam do rejestracji z mojego linku :)

http://www.ad2460.com?ref=217

Edit: Zagraniczni gracze są na prawde ogarnięci i pomocni :) w grze większość graczy są dorośli :) to plus

W sumie trochę mnie to śmieszy.
Po co im mój telefon przy rejestracji?
I z jakiej paki mam płacić abonament? :D To już wole grać w EVE, gdzie gram za friko.

Ale gra nie wygląda źle, powodzenia :)

nie wiem poco tel może chcą przyciągnąć starszych graczy bo dzieciaki wątpię żeby im się chciało podawać tel żeby zagrać :)

a EVE nie ma abonamentu ? czy chodzi ci o zarabianie na niego w grze ?

no gra nie jest zła nawet fajna zobaczymy co będzie później :) ale myślę ze się wybije i znajdą się osoby na utrzymanie jej :)

Jak trochę rozeznasz się w sytuacji abonamentu, to napisz czy da się zdobywać walutę potrzebna do gry, w samej grze.

NICK ---- leopardo

KOORDY ---- 7:13:3:15:3

PLANETA ---- GNIEW

Póki co gram, nie wiem czy zostanę, to się zobaczy później :)

Edit: jeszcze nic nie dostałem

wysyłam zapro :)

edit: musisz poczekać troche bo jakieś problemy są z Sojuszem :)

Edit 2: ok zapro wysłane :) zapraszam wszystkich gra na prawdę fajna strategiczna :)

Dajcie znać o co kaman w tej grze, bo po samym flmiku z newsa niewiele wiadomo.

@Gajin coś jak OGame to jest tylko że walka jest w czasie rzeczywistym pokazana na ekranie z animacjami ataku itp i latasz normalnie po planetach (przemieszczasz się) tak jak pokazane na filmiku :) budujesz statki i napieprzasz się tak jak w EVE tylko ze nie 3d a 2d i przez przeglądarkę :) zapraszam

naprawdę fajna gra dla ogarniętych :)

dodatkowo jak ktoś nie zna zbytnio angielskiego to jeśli używasz google chrome jako przeglądarkę to możesz jednym przyciskiem spolszczyć grę :)

jak na razie 118 w rankingu :D

Ja 123 z początku wydaję się to skomplikowane, ale powoli idzie ogarnąć, mam nadzieję, że da się opłacić przelewem, bo pewnie tu zostanę na dłużej ;)

Jak trochę rozeznasz się w sytuacji abonamentu, to napisz czy da się zdobywać walutę potrzebna do gry, w samej grze.

Dołączam się do pytania.

Jedyny sposób zarobienia w grze creditsów to zakup ich przez poleconego.

Ktoś rejestruje się z Twojego ref linka -> potem ta sama osoba kupuje kredyty -> ty dostajesz bonus w kredytach za jego zakup

Potwierdzone przez GMów jako jedyny sposób.

Szkoda, bo chciałem spróbować

no szkoda ale nie całe 20zł za 20dni nie jest zle :) może kiedyś dodadzą możliwość zarabiania Kredytów w grze :) gra jest spoczątku trudna ale jak sie troche posiedzi to staje się na prawdę łatwa do ogarnięcia :) zapraszam do gry pisać nicki dodam do Sojuszu pierwszego Polskiego w grze :)

no szkoda ale nie całe 20zł za 20dni nie jest zle

Nie jest źle?

30 zł za miesiąc gry w klona EVE do tego via www. Trochę przeginają moim zdaniem

Ja bym z chęcią sprawdził tytuł, coś tam sobie klikam ale jak na razie mało ogarniam ale giera jest rozbudowana i zapowiada się świetnie :)

IGN: Chabiorek

Wchodzę do gry patrze jestem sam w ALLY, ktoś tu chyba jest mało poważny, bierze się za coś i odpuszcza następnego dnia :)

Witam szukam Graczy do gry AD2460 info tutaj http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/Robiony-od-czterech-lat-AD2460-startuje-o-15-00-czasu-polskiego Stworzyłem Sojusz Polska Gwardia i poszukuje do niego graczy najlepiej 16+ bo trzeba ogarnąć trochę grę

Nick w grze : Daniel

COORDS: 6:13:10:4:15

Sojusz : Polska Gwardia

Email: daniofordon@gmail.com

GG: 25479648

Pisać tu nicki albo pw w grze to dodam do Sojuszu :)

Dodam, że gra działa na Abonamencie, żeby grać trzeba płacić jeden dzień gry kosztuje 1 Kredyt na start dostajecie 15 Kredytów

czyli 15 dni gry za darmo później trzeba kupić kredyty, żeby dalej grać a kredyty jak patrzałem to za 10 Kredytów to 2Euro

i płatnością PaySafeCart zmienia samo walutę na nasze to pisało 8zł z groszami

wiec PSC za 20zł i masz 20 dni grania :) nie tak źle i nie jestem pewien, ale chyba jest możliwość zarabiania Kredytów w grze :)

Dla chętnych zapraszam do rejestracji z mojego linku :)

http://www.ad2460.com?ref=217

Edit: Zagraniczni gracze są na prawde ogarnięci i pomocni :) w grze większość graczy są dorośli :) to plus