Adamek vs Kliczko (jak chcesz obejrzeć walkę nie czytaj)

Jak tam wrażenia po walce ?? Adamek był na straconej pozycji przez warunki fizyczne, które przyczyniły się do jego przegranej. Za to wytrzymał do 10 rundy gdyby sędzia nie przerwał walki to może przetrwałby do 12. Kliczko mimo że oberwał ze 3-4 razy w szczękę to nadal nie miał lekko. Przed tą walką Adamek powinien wygrać kila walk z silniejszymi przeciwnikami, wtedy by miał dużo większe szanse.

Jak dla mnie Tomek poradził sobie świetnie, dotrwał do 10 rundy. Myślę że tak za 1-2 lata Adamek spróbuje jeszcze raz, dziś poznał technikę walki i strategię Kliczki więc następnym razem będzie wiedział co robić.

Wynik jest ważny. No przegrał. Jak kolega wyżej, jeszcze troche i bedzie lepszy od Kliczki.

Oglądaliście na RTL/internet czy płaciliście?

Nie ma co gdybać taki Sosnowski lepiej wypadał z nim niż ten nasz pseudo mistrz ... było mu zostać na swojej wadze i kontynuować passe prezesa ...Tu nawet przegrywał warunkami, nie ta waga ... ja rozumiem chęci i wola walki ...Kliczko przez 10 rund nawet nie podniósł gardy ... non stop opuszczone ręce ... bo po co ... skakał i się do skakał krótko ... Obstawiłem Kliczkę do 3 rundy ze pozamiata ( wtopiłem ale było blisko )... była szansa w 1-2 kurde ... góral marzył o wysokich szczytach , teraz myśli pewnie jak z nich zejść ...

ostatni wywiad z Kliczko po walce Canal +" Adamek to świetny Bokser i Człowiek ale trochę za mały i miał problem który ja wykorzystałem. Czasami uderzyłem go za mocno ale nie chciałem kończyć walki szybko " Buhahah ...

@down tylko że Mike miał wała w ręku po którym nawet słoń wiedział by od kogo dostał ... a nasz Tomasz ma licznik ograniczeń prędkości, tylko gdzie ta prędkość ...

Chciał się pokazać i się pokazał, teraz do końca roku będzie myślał komu zrobić kolejne piekło w Ringu hahah ...

Gołota był największym Polskim Bokserem tylko temperament nie pozwolił mu na to ... zmaścił to ... a miał wielką szanse ...

Adamek powinien starać się być jak Mike Tyson on też nawet jak walczył z kimś wyższym (nawet większym) to nie dawał za wygraną.

@kamikadze112

Ja wykupiłem sobie walkę za 40 zł

Ej ej, Tyson to ewenement, mistrz nad mistrzami. Oczywiscie jestem fanboyem Tysona.

Tayson to już staruszek, Kilczko położył by go już na dechy w pierwszej rundzie. Jednak Adamek dobrze się bronił, wiedziałem, że przegra, raczej było to pewne dla każdego od samego początku. Naszczęście obejrzałem sobie na RTL na necie :P

Nie Przeceniajcie tak Tysona był dobry ale bez przesady nie może sie równać chociażby z Royem Jonesem jr czy z Hollyfieldem.A wracając do tematu walka przewidywalna,Adamek mógł zostać w tej junior ciężkiej i powoli się wypala ale ma godnego następce Masternak oczywiście ^^

Może nie zwróciliście uwagi, ale Kliczko przez większość walki walczył z łapami w dole. Sporadycznie używał gardy. Dla Pana Adamka mam dobrą radę:Mierz siły na zamiary. Jeśli chodzi o Tysona. Walczył z większymi, ale i tak nie może się równać z Holyfieldem, który niesłusznie przegrał z Valuevem mając 47 lat!!

To jest mój mistrz.

Kliczko robil sobie kpine z adamka zero gardy , lewa reka w dole a wy ciagle uwazacie ze adamek dobrze sobie radzil? przeciez on cala walke tylko uciekal jak zadal 3-4 ciosy na runde to juz cud byl . Nie oszukujcie sie adamek poszedl na za wysokie progi co bylo wiadac ...

Ej, oglądałem z dwie może trzy walki Kliczki i jak pamiętam on zazwyczaj ma ręce spuszczone na dół.

Te opuszczone rece to jego taktyka. Mozna bylo wczoraj zauwazyc jaki dobry ma refleks, ktory potrafi wykorzystac w walce. Gdy tylko przeciwnik sprobuje zaatakowac ten natychmist uderza prawym sierpem, ktory w wiekszosci przypadkow konczy sie KO.

Tak jak Kliczko powiedział po walce - Adamek jest najlepszy, jest mistrzem świata, ale nie w wadze ciężkiej. Tomek powinien mierzyć siły na zamiary, co w jego przypadku odnosi się niestety ściśle do warunków fizycznych i genów.

Tyson zanim trafil do pudla kazdego Holyfielda czy Kliczke by zabil. Adamek sam sie zalatwil swoim bieganiemm po ringu. Gosci z takim zasiegiem sie na dystans nie pokona.

Jak tam wrażenia po walce ?? Adamek był na straconej pozycji przez warunki fizyczne, które przyczyniły się do jego przegranej. Za to wytrzymał do 10 rundy gdyby sędzia nie przerwał walki to może przetrwałby do 12. Kliczko mimo że oberwał ze 3-4 razy w szczękę to nadal nie miał lekko. Przed tą walką Adamek powinien wygrać kila walk z silniejszymi przeciwnikami, wtedy by miał dużo większe szanse.