Adblock

Niby masz kciuka do góry, ale pomimo tego, nadal blokowane są jakieś elementy strony, ponieważ masz masz "3" koło kciuka, a nie powinno być nic.

Były już dwa tematy:
TUTAJ i TUTAJ

@@||mmorpg.org.pl^$generichide
@@||mmorpg.org.pl^$script

Pozdrawiam kumatych.

Dla każdego płaczka darmowy skrypcik https://github.com/reek/anti-adblock-killer:3 Wszystko idzie zablokować.

Tym co wyskakuje nadal to okienko wystarczy w ublocku (nie wiem jak jest w adblocku) wyłączyć kosmetyczne filtrowanie na mmorpg.org.pl i to robi całą magię bez żadnych kompromisów. Brak reklam i brak tego wielkiego okienka.

mam wasza strone odblokowaną na adblocku, a mimo to dalej wyskakuje mi ten zafajdany komunikat
ZRÓBCIE COŚ Z TYM w końcu!

@Tomos mmorpg.org.pl##DIV[style*="position: fixed"] dodaj sobie do filtrów w ADblocku (chociaż bardziej polecam ublocka)

uBlock Origin z automatu wszystko blokuje a ponadto jest lżejszy od Adblocka (plus).

Blokada filtrów kosmetycznych w Ublock Origin i wszystko śmiga bez reklam i dodatkowych okienek.

To żart, prawda? Przecież to musi być żart, albo bait, ale chyba żart.
Ostatecznie stawiam na raka któregoś z pomysłodawców, niestety miejsce wykrycia to mózg...

A nie, spokojnie wystarczy tylko dodać do AdBlocka te czerwone pole jako reklamę i już znika xD