Najlepsze jest to, że nikt nie robi z siebie tutaj ofiary losu. Zawsze w internecie znajdą się tacy "biali rycerze" co to staną po jednej stronie barykady i ci "czarni rycerze" co zajmą miejsce z drugiej strony. I to od tych, co mówią "wyłączcie, dajcie im zarobić, nie ma żadnych nachalnych reklam" itd. leje się najwięcej jadu i hejtu. Przeczytajcie swoje wypowiedzi
Miałem AdBlocka włączonego i będę go miał nadal, jest to moja sprawa i tylko moja, chcecie wyłączajcie, mnie to nie boli, a tylko cieszy, że wspomagacie portal.
Pozdrawiam, mniej hejtu, więcej zrozumienia
Jesteś żałosny, serio
witaj po TEJ stronie barykady. W miejscu, w którym jesteś białym rycerzem, jesteś w stanie choć minimalnie docenić pracę innych oraz jesteś żałosny
choćbym się starał, to nie mogę cię brać na poważnie
Dokładnie o to mi chodzi.
Można ładnie i kulturalnie poprosić o wyłączenie adblocka, nie inwazyjnie.
A tutaj to wręcz rozkaz.
PS. Na kwejku i paru innych stronach mam wyłączonego adblocka, to tak do wszystkich tych, którzy mówią o mnie cebula
swoją drogą to dlaczego na kwejku zdecydowałeś się wyłączyć, skoro tam swego czasu był taki anty, że w ogóle do właściwego contentu strony się nie dało dostać bez dodatkowych wyjątków lub faktycznego wyłączenia blocka? W sensie, że w ogóle nowa strona z anty, a nie jakiś tam pop-up.