Addony pytanie

Witajcie ludziska możecie podać jakie addony sa na Filmiku, chodzi bardziej o te cast bary :D

Bartender / Baggon - Action Bary

Titan Panel / Atlas Panel - ten pasek ze statusami u góry i po bokach te czarne panele

EventHortizon / ForteXorcist - od pasków z CD po prawej i spellcasta z lewej

Xperl / Stuff Unit Plates - od HP/Resourców

Raven Filter: Leila / Elkano's BuffBars - od buffów przerobiony w lui ale nie wiem.

Prat - od czatu (chyba że to jakiś podobny)

Ogólnie to polecam Ci cały set ściągnąć jak np. mUI (pod warunkiem że masz rozdzielczość monitora 1920x1080 minimum), zawiera większość addonów - i to autorskich które współgrają ze sobą. Instrukcje na stronie twórcy są, mod w bibliotekach lua. jest bardzo łatwo edytowalny - kolory/wielkości/umiejscowienie/komendy extra, to wszystko w kilku plikach, a ustawiałem swój chyba z 30minut. Co prawda nie wiem czy setup nadal aktualny do obecnego patcha jest ale chyba tak... rozumiem że global? Bo jak priv to nie mam pojęcia czy addony które podałem znajdziesz gdzieś pod patch 4.3...

Gardzę privami

Nie obchodzi mnie czy gardzisz czy tez nie, Po prostu pytam o addony a nie opinie.

Nie spinaj tak... przecież opisałem Ci te addony, oraz dodałem info na temat dostępności ich w starych wersjach. Wiem że bieda zagląda w oczy i tak dalej, ale miej chociaż jakąś wdzięczność jak ktoś Ci jednak odpowiedział.

Witajcie ludziska możecie podać jakie addony sa na Filmiku, chodzi bardziej o te cast bary :D