Administracja/moderatorzy --- ich przewinienia

Witam serdecznie. W tym poście proszę pisać i wysyłać dowody przewinienia administracji oraz moderatorów forum. Artur Ch. chciałby wiedzieć czy na tym forum dzieją się jakieś nieznane mu problemy. Dodatkowo wszystkie niestosowne posty ze słów administracji lub moderatorów mam wysyłać bezpośrednio do Chramusa. Proszę was o pomoc moi drodzy użytkownicy bo samemu ciężko będzie mi odszukać w stosie postów takich informacji. Pozdrawiam.

Jeżeli ktoś z modów lub administracji będzie chciał usunąć ten post proszę najpierw napisać do Chramusa.

Pierwszy post:

Do ukarania: Xasarm status przyjaciel

post: Kompletnie czegoś takiego nie rozumiem, zmarł to zmarł. Po co robić epitafia z marnymi animacjami, które na dodatek nic nie mówią? A jak już się je robi, to "mógłby z zawierać jakiekolwiek informacje prócz nicku tej osoby. Równie bezsensownym jest umieszczanie takich wideo na forum, gdzie teatrzyk Xara jest hejtowany i narażać zdechłego na ataki. Nikt go tutaj nie znał poza paroma osobami, a wideo w takiej formie powinno pojawić się na forum GW2 - nie w takim miejscu, jak to. " podreślam że to słowo zdechła
a to żródło :https://mmorpg.org.pl/forum/topic/93160-starprowler-1990-2017/

Odpowiedz Chramusa:
[11:09:29 AM] Artur Chmaro: co jeszcze sie wydarzylo oprocz Xasrama i jego bezsensownej wypowiedzi?

XDDD

Tak, jest jeszcze jeden problem. Kolejne multikonto Xara. Jak dobrze liczę, to chyba będzie ze 30 na przestrzeni kilku lat XD

Witam serdecznie. W tym poście proszę pisać i wysyłać dowody przewinienia administracji oraz moderatorów forum. Artur Ch. chciałby wiedzieć czy na tym forum dzieją się jakieś nieznane mu problemy.

Śmiechłem.

Jeżeli ktoś z modów lub administracji będzie chciał usunąć ten post proszę najpierw napisać do Chramusa.

Nie jestem modem ani administracją, a chcę go usunąć. Też muszę pisać?

Pierwszy post:

Co k**wa? Sam sobie przeczysz - pierw chcesz karać administratorów i moderatorów, a potem piszesz o zwykłych użytkownikach, którymi wyżej wymienieni się zajmują.

Całość Twojego postu tutaj, jak i w adekwatnym temacie, można skomentować następująco -"nie zesraj się". To, że jakieś słowo urąga Twojemu wątpliwemu wyczuciu smaku, nie oznacza, że masz karać innych za to.

Xar kazał napisać ten temat czy to kolejne multi, którego nie wywaliłem za mojej kadencji?

Niestety ale wygląda to jednoznacznie:

Sprostowałem swoją wypowiedz w temacie, w którym ją napisałem. Mogę przeprosić jedynie za błąd w budowie zdania, przez który można było odebrać je dwuznacznie.

W mojej wypowiedzi nie chodziło o jakiekolwiek ataki na zmarłą osobę, ale o bezsens wywieszania karteczki z informacją o zgonie w miejscu nieadekwatnym. To tak jakbym żył na Śląsku, zdechnął(uśmieszek dla ciebie), a nekrolog pojawiłby się w Warszawie czy innym Gdańsku. Rozumiesz?

Cały ten temat to jeden nieśmieszny żart kolejnego znajomego (Albo i samego) Xar'a. Powód, który podałeś a propos Xasarma nie jest tak czy inaczej powodem do żadnej kary, użycie takiego a nie innego słowa w tym kontekście świadczy o jego kulturze, regulaminu nie łamie. Dodatkowo tak jak napisał ktoś wcześniej, to w końcu przewinienia Administratorów/Moderatorów, czy całego forum? Jeżeli chodzi o normalnych użytkowników to wystarczy zgłoszenie danego postu a nie poświęcanie im osobnego tematu. Dodatkowo nie wiem po co i z jakiej racji wciągasz w to Chmarusa, tak samo jak napisałeś o nim w skardze, sam sobie tym tylko zaszkodzisz. Zamykam, jeżeli Aeth lub Chmarus stwierdzą inaczej to otworzą z powrotem.

Żeby nie było - "źródła" nie usunąłem, jedynie ukryłem. Administracja ma do niego dostęp, powodem ukrycia był fakt, że Twój "kolega", który ten temat założył to multikonto zbanowanego wcześniej multikonta naszego ulubionego użytkownika, przywódcy naszej ulubionej gildii z GW2 *wink*.

Witam serdecznie. W tym poście proszę pisać i wysyłać dowody przewinienia administracji oraz moderatorów forum. Artur Ch. chciałby wiedzieć czy na tym forum dzieją się jakieś nieznane mu problemy. Dodatkowo wszystkie niestosowne posty ze słów administracji lub moderatorów mam wysyłać bezpośrednio do Chramusa. Proszę was o pomoc moi drodzy użytkownicy bo samemu ciężko będzie mi odszukać w stosie postów takich informacji. Pozdrawiam.

Pierwszy post:

post: Kompletnie czegoś takiego nie rozumiem, zmarł to zmarł. Po co robić epitafia z marnymi animacjami, które na dodatek nic nie mówią? A jak już się je robi, to "mógłby z zawierać jakiekolwiek informacje prócz nicku tej osoby. Równie bezsensownym jest umieszczanie takich wideo na forum, gdzie teatrzyk Xara jest hejtowany i narażać zdechłego na ataki. Nikt go tutaj nie znał poza paroma osobami, a wideo w takiej formie powinno pojawić się na forum GW2 - nie w takim miejscu, jak to. " podreślam że to słowo zdechła
a to żródło :https://mmorpg.org.pl/forum/topic/93160-starprowler-1990-2017/

Odpowiedz Chramusa:
[11:09:29 AM] Artur Chmaro: co jeszcze sie wydarzylo oprocz Xasrama i jego bezsensownej wypowiedzi?