Administracja RQ

@up

Bo nie ma ale ze względu na balans i idiotów grających zrezygnowałem z gry, 2 dni z rzędu idioci magowie ksuli mi moby na wilczych norach.

No dosłownie białej gorączki idzie dostać, gra sama w sobie dobra jest, tylko ludzie to niedorozwoje i jakieś cymbały. Lvl 29 mag latający po wilczych norach i czekający aż się lurnie dużo mobków. A potem sru ściana ognia czy inne aoe i już mamy expa mniej. Gram krzyżowcem.

gra jest bez sensu jak jest za duzo ludzi na lokacji bo nie ma jak expic a pknac sie nie da jesli nie ma sie wojny z nimi wiec czysty bezsens juz widze na ostatnich lokacjach jaki zacznie sie tłok gdy ludzie wbija 60 lvle wtedy nikt tam nie pofarmi

administracja to zdecydowanie obok "skarbonki" najslabszy element gry

- masa pobanowanych kont na forum. Ignorowanie maili, nakładanie banów za tematy typu: "ta gra to p2w" banowanie niewygodnych ludzi zadajacych niewygodne pytania.

- tolerowanie zlodziejstwa (slynna sytuacja z niejakim Shizomi który popelnij plagiat) zlamal prawo polskie, razaco naruszyl regulamin forum za co niespotkala go zadna kara.

- "cwaniactwo" community managera ktory na forum straszyl ludzi.

- kolka wzajemnej adoracji

jak dla mnie z takimi administatorami zarowno gry jak i forum gra daleko niezajedzie. poczatkowy szal za kilka tygodni minie i wtedy okaze sie jaka jest wartosc tej gry.

gra ma tez plusy - fajna grindowka dla tych ktorzy lubia ta zabawe. mila dla oka, prosta miejscami zabawna oraz dobrze przetlumaczona.

niestety nieodpowiednie osoby w nieodpowiednim miejscu - oraz item shop w ktorym np. kupujac peta zeby miec z niego pozytek to trzeba ladowac mu ciagle obroze... to nawet w gpotatowym rappelzie kupujac deco peta wydajemy raz i korzystamy...