Guru, zrób selekcję. Najlepiej dla ludzi, którzy w tym siedzą już trochę i mają steam - podstawa. Druga sprawa na serwerze latają odpaleńcy, widać to gołym okiem, jak przykładowo "Ziomek" czy gracz z bardzo wymyślnym nickiem "Jep_W_Lep" oraz "Koneser Gier" - to ostatnie chyba mówi samo za siebie. Nie da się pograć na serwerze normalnie. Drugi dzień stoi serwer i już bachory wchodzą i psują rozgrywkę. Chyba nie chcesz aby serwer stał pusty?
Administrator na serwerze mmorpg
Przed chwilą wydałem całe 3 Euro na Cs'a wraz z Condition Zero i czymś tam jeszcze. Jeżeli ktoś nie chce przeznaczyć 12 PLN za kilka gier to niech gra z dziadkiem w warcaby. Jak dla mnie serwer powinien być tylko i wyłącznie dla oficjalnej wersji ze Steama i problemy z haksami i noobami by się skończyły.
jak was czytam to nie wiem czy się śmiać czy płakać
ale zaśmieje się z waszych pretekstów a popłaczę bo widzę jacy debile są w tej polsce -.-
Mam ziomka który w csa- gra 4 lata i prawie na wszystkich Polskich Serverach Steam ma bana za cheaty chociaż sam ma steam
więc nie pier**lcie że na steam nie ma cheaterów to raz
czemu server steam nie wejdzie ? dla tego że na tym forum ponad połowa nie ma steam
to nie jest Forum o tematyce Counter strike gdzie są mecze itp rozgrywane tylko to jest forum o grach a server cs to taki malutki dodatek
Więc to było by nie fer dla ludzi którzy nie grają w steam to tak jak by postawić dwoje dzieci obok siebie jednemu dać lody a drugiemu kazać się patrzeć na nie
a skoro wam się nie podoba server ns to nie musicie wchodzić nikt wam nie każe idzcie sobie na jakiegoś csa z steam
Kolejna sprawa co do adminów
Adminami powinni być osoby które mają tutaj władzę Moderator/admin itp którym można zaufać
a najlepiej żeby zadowolić obie strony to zrobić drugi server zwykły tylko only steam
i gracze sobie będą decydować czy chcą wejść i grać na servie steam czy na ns
Jak dla mnie serwer only steam wyeliminowalby 95% cheaterow, nie bylo by wtedy z tym takiego problemu.
Adminami powinni być osoby które mają tutaj władzę Moderator/admin itp którym można zaufać
Nie zgadzam się z tym, bo to że ktoś ma zielony czy czerwony nick na forum nie oznacza że gra w CSa i ogarnia sprawy adminowania na serwerze...
Ja bym po prostu zrobił osobny dział i otworzył tam rekrutacje. Podstawowe wymogi czyli wiek 18+, steam powinny być na pierwszym miejscu. A żęby sprawdzić czy dany admin jest ogarnięty, wystarczy zrobić okres próbny 1-2tyg
@UP
Popieram,przecież na innych serwerach właśnie na tym polega rekrutacja
1.Wiek
2.Znajomość amx
3.Staż
4.Steam/NS
Witam !
Otóż właśnie grałem na serwerze mmorpg.
Zauważyłem że dużo ludzi gra z cheatami ;/
Nikt nie nadzorował tej gry.
Chodzi o to że przydałoby się zwerbować jakiegoś administratora
powiem że mam duże doświadczenie w "adminowaniu" na serwerach cs