Administrator na serwerze mmorpg

Witam !

Otóż właśnie grałem na serwerze mmorpg.

Zauważyłem że dużo ludzi gra z cheatami ;/

Nikt nie nadzorował tej gry.

Chodzi o to że przydałoby się zwerbować jakiegoś administratora :)

powiem że mam duże doświadczenie w "adminowaniu" na serwerach cs :)

Pozdr. ScieMa

Pamiętam cię. na inferno się 2 ns odpaliło z aimem no cóż :D

przydało by się. Sam też dziś tam grałem, i koleś na aimie zabijał.

Mysle ze na taki server, 4 administratorów to minimum.

Zgadzam się, to musi być dobry Admin i Zaufany ; ] Najlepiej ktoś z forum. Ja napisałem pod Niusem w komentarzu to dostałem Hejt xd

Urzytkownik z jedym postem jest jak najbardziej znany i godny zaufania :D Dobrze by było jakby był to ktoś kto gra bardzo często.

Pamiętam jak kiedyś grałem w cs to był jakiś antycheat eXs lub coś takiego. Może takie coś wprowadzić ?

Serwer only Steam plox!

Administratorem niech będzie ktoś z rangi Przyjaciele lub Stałych Bywalcow.

Może tak być:) A tak btw. są jeszcze na forum jacyś aktywni przyjaciele?

Są, ale niewielu. Bodajże 3 lub 4

Skąd wiemy, czy akurat grają w CS'a?

Tak to jest jak sie stawia serv non-steam, kto w ogóle wpadł na tak debilny pomysł? Guru?

a jaki problem widzisz Chiron, ja adminuje na dość sporym i popularnym serwie już od 5 lat i jest ns , nie ma problemu, jeśli admini ograniają ns to małe piwo jest, zresztą na steam ludzie też grają na haxach, głupotą jest postawić serw, zareklamować się na głównej mmorpg.org.pl gdzie jest pełno dzieciaków i trolli i zrobić 1 admina, już dawno powinna być na forum rozpisana rekrutacja na przynajmniej 4 adminów

Jakby płacili za adminowanie to ok bo robiłem to 3 lata około na dość znanej serwerowni i był to najlepszy only dd2 w Polsce lecz nie płacili to mi się znudziło siedzenie po 12h za darmo :D

a jaki problem widzisz Chiron, ja adminuje na dość sporym i popularnym serwie już od 5 lat i jest ns , nie ma problemu, jeśli admini ograniają ns to małe piwo jest, zresztą na steam ludzie też grają na haxach, głupotą jest postawić serw, zareklamować się na głównej mmorpg.org.pl gdzie jest pełno dzieciaków i trolli i zrobić 1 admina, już dawno powinna być na forum rozpisana rekrutacja na przynajmniej 4 adminów

a dla mnie glupota byloby rozdawanie admina totalnym randomom

trzeba odczekac kilka dni, zobaczyc, jakie osoby graja regularnie, zachowuja kulture i sa ogarniete w sprawach CS, i wlasnie takim osobom dawac przywileje

Najlepiej zrobić serwer only Steam ..

Jakby płacili za adminowanie to ok bo robiłem to 3 lata około na dość znanej serwerowni i był to najlepszy only dd2 w Polsce lecz nie płacili to mi się znudziło siedzenie po 12h za darmo

Znajdź mi jeden serwer gdzie płacą adminom za granie . Jeżeli znajdziesz przesyłam ci 1000000000 zł na konto.

Czemu jak proboje wbic to jest napisane ze server wylaczony? (NS)

Wszędzie musisz płacić, a tobie nie zapłacą. Jeżeli jesteś kolegą, rodziną lub bliskim znajomym Head Admina to dostaniesz, ale żeby ci płacili???

Jakby nie patrzeć admin to robota i jeżeli wymaga się za nią jeszcze tego abyś musiał płacić to tak jakbyś w pracy swoją wypłatę dawał szefowi ... Jest to nielogiczne dlatego skończyłem z adminowaniem aktualnie