Administratorzy

Witam. Jako iż od pewnego ( dłuuuuuuuuuuuuuugiego ) czasu nie ma administratorów którzy kompletnie to olewają, nie dało by rady zawołać H@, niech wywali wszystkich obecnych, i da posadę głównym moderatorom?

Bo sam fakt, że admini już zlali forum, odrzuca.

To na tyle ^^

^^

^^

^^

^^

^^

^^

he?

To co napisałem wyżej, przydadzą się nowi administratorzy, i dadzą admnistratorów redaktorom/moderatorom, którzy w ogóle będą nas odwiedzać .

ta rewolta!! zróbmy przewrót !!!

wbwc.png

o jaki ja jestem ryzykant!!!

a tak serio.... daj se spokój ;p admini banuja i warnują jak sie im to zgłasza ;p też kiedyś chciałem postawić ich pod sciana i zacząć strzelać ale przeszlo mi ;pp

Jak wejdą to zbanują, więc raczej mi to nie grozi, hehehehe

hahaha co ? dostaniesz warna od moda i bana tez od moda nie musi byc przy tym admin

a uwierz wujek Magar wie co mówi (nie panowie moderatorzy?;pp)

Okej, jeśli dostanę warna to będzie potwierdzenie, że forum schodzi na psy.

czemu tak uważasz? jak dostaniesz warna to napewno za cos

za to, że piszę, że nie ma administratorów? Hihihhi

Ale administratorzy nie są od pilnowania porządku na forum, od tego są moderatorzy, admini raczej zajmują się bardziej technicznymi rzeczami na forum.

A o co mi chodzi?....................

No ja mysle ze o tranwaj co biega, Jak cos sie nie zgadza mozesz to zglosic do moda a on dalej moze to podac lub sam sobie z tym poradzic. Btw od forum sa mody nie admini.

Mu chodzi o to, że Admina praktycznie nie ma, a to on zajmuje się sprawami technicznymi i to jednak jego forum (a kilka zmian by się przydało). Chmarusa widać ras na ruski rok, a jak jest to w sumie go nie ma. Jako tako da się zauważyć Hanię. Ale z tym się raczej nic nie zrobi.

Mnie tez irytuje fakt, ze admini sie nie pojawiaja, ale to dlatego, ze mieli oni usprawnic dzialanie forum, bo jest kilka rzeczy, ktore wymagaja poprawy, np. przyznawanie warnow ze sztywnymi karami, czyli jak ktos dostanie warn anumer5, to ma bana na 2 dni, pomimo faktu, ze mamy takie zasady, ze bany dajemy dopiero po 10 ostrzezeniu. Oczywiscie to ich sprawa, ale uwazam, ze przynajmniej raz w miesiacu powinien sie ktorys pojawic i poprawic rzeczy, ktore tego wymagaja. A co do zmiany adminow - mysle, ze to jest zbedne, wystarczy tylko, aby ktorys z adminow pojawil sie raz w miesiacu.

Większość problemów z forum, które były omawiane na ostatniej radzie (wcześniej wspomniane warny itp.) wymagają wprowadzania najnowszej wersji forum. Wersja forum niebawem się u nas pojawi, ale konieczne jest wcześniejsze zakodowanie nowego layouta, co do najprostszych czynności w przypadku IPB nie należy.

No to spoko, w takim razie czekamy, bo glupio mi przyznawac komus bana, za jakiegos glupiego dubla w postowaniu, tylko dlatego, ze to ostrzezenie numer 5 ; p.

no ten system jest badziewny... czasami nawet laga sie zlapie i DP wychodzi...

ale nowy layout ? mam nadzieje ze ciemniejszy jak ostatni :D:D

Prowokacja się udała widocznie. Mam także nadzieję, że będziemy żyli długo i szczęśliwie, c'nie ?

Jestem taki świetny ; )

Skoro wyjaśnione, temat do zamknięcia.

ja dodam tylko, że czekam na podwyżkę, hihihi

@zamykam