AdventureTimers Youtube

Witam wszystkich,

Ja nazywam się CuQieras a przynajmniej pod takim pseudonimem się ukrywam ;) a jestem tutaj po to aby "pochwalić" się naszym kanałem na Youtube tak jak w temacie "AdventureTimers" bo jak kiedyś pewien mądry człowiek którego imienia nazwiska oraz pseudonimu nie jestem wstanie teraz odnaleźć powiedział "Bo przygoda nie kończy się kluskach śląskich" a teraz po tym wywodzie pewnie wielu z was by zapytało jeśli ktokolwiek by się tym oto tematem zainteresował: dlaczego powiedziałem "naszym kanale"? i oto mamy odpowiedź gdyż ten kanał prowadzimy we dwójkę razem z przyjacielem więc jest taki Co-Op,dobrze więc może wkońcu przejdę do szczegółów czyli o tym że kanał jest bez sprzeciwieństw o grach zarówno zwykłych Singleplayer jak i grach MMO więc sądzę że to oto zacne forum nadaje się do "zareklamowania się" gdyż może nasze koślawe filmy przypadną komuś do gustu,mam nadzieję że wybrałem dobry dział jako iż zauważyłem tutaj również podobne tematy.A więc (nie zaczyna się zdania od A więc) pora wstawić tutaj niebieski mam nadzieję(jednak niestety nie ;)) adres strony a raczej naszego kanału.

http://www.youtube.com/user/AdventureTimers?feature=mhee

Jak narazie 10 widzów czyli czysta liczba lecz nie mamy nic przeciwko aby dodać jej "paru znajomych" jeśli wiecie o co mi chodzi oczywiście jeśli filmy wam się spodobają,zapraszam również to komentowania oceniania oraz struktywnej krytyki jeśli takowej wymaga i to chyba tyle ode mnie Pozdrowionka od CuQierasa.

Ps.Jeśli mielibyście jakieś wskazówki dotyczące kręcenia filmów to jesteśmy otwarci na propozycje.

Jak widze macie już 34 widzów a kanał wraz z filmikami jest po prostu świetny :P, dobra robota.

ps.Czy to ty robiłeś te postacie w tle?

Dzięki za opinie :P, tak to ja robiłem te 2 postacie w tle, 2,5 godzinki paint muciłem.

ps.Czy jakikolwiek moderator mógłby przenieść ten temat do działu Filmy, z góry dziękuję iż zauważyłem że jest tam strasznie dużo takich tematów a ten dział się chyba nie nadaje.

Ok przenieś go do społeczności, dziękuję :P

Dział filmy się do tego nie nadaje, jest do dyskusji o kinematografii, ewentualnie można go przesunąć do 'Społeczność'->'Pochwal się'.

Nie no fajne fajne :P

Ja nagrywam z CuQierasem

I chciałbym ogłosić że seria "Nereid mówi GRAMY" jest oficjalnie skończona. Jest to spowodowane oglądalnością wyłącznie Minecrafta. Minecraft jest naszym głównym projektem i pomysłem i tego będę się trzymać...

nadal się trzymam, że Minecraft to nie mój klimat ale filmiki spoko

Leeci Subik ;]

Heja ludzie mam taką sugestię, jeśli są osoby którym minecraft się nie podoba a chciałyby obejrzeć jakiś let's play to może polecicie jakieś gry na let's play co-op w wykonaniu moim i Nereid'a lub pojedyncze let's play lecz w tym przypadku jedynie ja mogę to zrobić ponieważ Nereid skończył nagrywać serię solo :P.

Zagrajcie w jakiegoś Resident Evila :P no i oczywiście minecraft ale wolałbym zobaczyć RESka

Ja mam orgyinalnego Res 5 ale niestety Nereid nie ma i dlatego raczej nie zagramy w co-opie ;/

Witam wszystkich,

Ja nazywam się CuQieras a przynajmniej pod takim pseudonimem się ukrywam ;) a jestem tutaj po to aby "pochwalić" się naszym kanałem na Youtube tak jak w temacie "AdventureTimers" bo jak kiedyś pewien mądry człowiek którego imienia nazwiska oraz pseudonimu nie jestem wstanie teraz odnaleźć powiedział "Bo przygoda nie kończy się kluskach śląskich" a teraz po tym wywodzie pewnie wielu z was by zapytało jeśli ktokolwiek by się tym oto tematem zainteresował: dlaczego powiedziałem "naszym kanale"? i oto mamy odpowiedź gdyż ten kanał prowadzimy we dwójkę razem z przyjacielem więc jest taki Co-Op,dobrze więc może wkońcu przejdę do szczegółów czyli o tym że kanał jest bez sprzeciwieństw o grach zarówno zwykłych Singleplayer jak i grach MMO więc sądzę że to oto zacne forum nadaje się do "zareklamowania się" gdyż może nasze koślawe filmy przypadną komuś do gustu,mam nadzieję że wybrałem dobry dział jako iż zauważyłem tutaj również podobne tematy.A więc (nie zaczyna się zdania od A więc) pora wstawić tutaj niebieski mam nadzieję(jednak niestety nie ;)) adres strony a raczej naszego kanału.

http://www.youtube.com/user/AdventureTimers?feature=mhee

Jak narazie 10 widzów czyli czysta liczba lecz nie mamy nic przeciwko aby dodać jej "paru znajomych" jeśli wiecie o co mi chodzi oczywiście jeśli filmy wam się spodobają,zapraszam również to komentowania oceniania oraz struktywnej krytyki jeśli takowej wymaga i to chyba tyle ode mnie Pozdrowionka od CuQierasa.

Ps.Jeśli mielibyście jakieś wskazówki dotyczące kręcenia filmów to jesteśmy otwarci na propozycje.