AeonRpg - MORPG przez przeglądarkę, bez żadnych silników - pure program(java)

Masz ambicje i jakieś umiejętności.Tylko moim zdaniem jeszcze za szybko ukazałeś ludziom ten projekt. Byt mało rzeczy i są niedokończone, przez co można się do tego zrazić i pierwsze wrażenie będzie negatywne. Na twoim miejscu jeszcze bym nad tym popracował i dopiero potem przedstawił to jakiejś większej grupie.

Taa, ale samemu to nic nie zdziałam.

Może ktoś chętny do pomocy? :D

Skoro sam wiesz, że samemu nic nie zdziałasz to po co za takie rozbudowane rzeczy się brać? Czy nie lepiej zająć się czymś mniejszym i zrobić to porządnie, a w miedzyczasie poszukać osób zainteresowanych pomocą do tego projektu?

btw o jakiej pomocy mówisz, co kandytad powinien umieć?

Skoro sam wiesz, że samemu nic nie zdziałasz to po co za takie rozbudowane rzeczy się brać? Czy nie lepiej zająć się czymś mniejszym i zrobić to porządnie, a w miedzyczasie poszukać osób zainteresowanych pomocą do tego projektu?btw o jakiej pomocy mówisz, co kandytad powinien umieć?

xD rozbudowane rzeczy... To było małe, ale doszedłem do tego przez 2 miesiące zamiast w tydzień z pomocą.

Co do wymagań to:

Programista

Przynajmniej podstawy javy i znajomość bibliotek graficznych swing etc

Designer:

"UMIEĆ" rysować :P

fabuła writer xD:

Mieć fajne pomysły..

A ja ci powiem tyle.

+ Za ładną stronę www ;) lubię takie :)

Zaloze sie ze polowe z tych ludzi co tu pisze nie zrobila by tego co on (w tym i ja).. za jakis czas bedzie lepiej. rob dalej a napewno ci wyjdzie :D

Zaloze sie ze polowe z tych ludzi co tu pisze nie zrobila by tego co on (w tym i ja).. za jakis czas bedzie lepiej. rob dalej a napewno ci wyjdzie

Poprawka, 1/4 tego co on :D

Dzięki wszystkim za sugestie/oceny, ale na razie pauzuję pracę nad tym tak na +/- tydzień.

Zajmuję się teraz:

http://www.rune-server.org/programming/application-development/projects/411405-polish-civils-java-game-engine-some-tools-project.html

P.S polecam forum wszystkim tym którzy lubią runescape priv-y

Typ gry: Mmorpg ( na bazie rune-scape classic

:D )

Grafika: 2D

Chciałbym zaprezentować wam grę którą tworzę już od hmmm 3 miesięcy. Chciałbym ją zareklamować na polskim rynku.

Otóż gra będzie typu runescape (runescape.com) tzn mamy swojego wojownika trenujemy go w różne skille , walczymy zabijamy bla bla bla.

Beta testy już są rozpoczęte. W grę można grać bezpośrednio przez przeglądarkę tzn nie trzeba nic pobierać.

Oficjalna strona www

Kanał na yt: Youtube