Aeria Points - 50% taniej! Pierwsze 100 punktów za darmo!

Witajcie drodzy gracze!

Mamy dziś wam do zaoferowania w okazyjnej cenie Aeria Points

Punkty są zakupywane poprzez oficjalny system płatności OneBip.

Akceptujemy płatności PayPal

Jak możesz mi zaufać?

OneBip jest to system płatności który zasilamy za pomocą SMS Premium (Wiadomości o podwyższonej opłacie). W Polsce kiedyś operator T-Moblie organizował tzw. promocje "Podwójne doładowanie". Czyli np. jeżeli doładowałeś swoje konto za 100zł, to otrzymujesz 200zł do wydania! Zdecydowałem się skorzystać z tej promocji i zakupiłem kilkadziesiąt starterów, które zasiliłem a następnie przetransferowałem zgromadzone środki do konta w OneBip.

Jeżeli jesteś zainteresowany ofertą, więcej informacji możesz znaleźć na mojej stronie http://www.krisswoj.com/

Mógłbyś jeszcze napisać jak to działa, ponieważ myślę o powrocie do LOCO, więc przydałoby się mi z 10k AP [alaplaya]. (:

Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem, proszę złożyć zamówienie na mojej stronie internetowej a następnie zastosować się do zasad panujących w dziale info. Aktualnie strona jest przystosowana na rynek zagraniczny, ale planujemy stworzenie sklepu dla Polaków. Pozdrawiam

Ok, już nieważne sprawdziłem ceny i wychodzi się na tym jak 'zabłocki na mydle'.

Drogo jest według Ciebie? 15zł za 3400 punktów?

Tak wg. mnie drogo. (: Najlepszą ofertę ma paypal 5k AP po 6euro, to w przeliczeniu wychodzi 200 ea, u Was 226,(6). Zapytać się możesz dlaczego wybrałem akurat paypal, dlatego że u Was można tylko w ten sposób zrealizować zamówienie, więc myślę że porównanie jest sprawiedliwe. Już na 1zł robicie w konia o 26,(6) AP, przy 10zł jest to 266,(6) AP, a przy 100zł 2666,(6) AP. To chyba wystarczający dowód dlaczego myślę, że jest drogo.

Witajcie drodzy gracze!

Mamy dziś wam do zaoferowania w okazyjnej cenie Aeria Points

Punkty są zakupywane poprzez oficjalny system płatności OneBip.

Akceptujemy płatności PayPal

Jak możesz mi zaufać?

OneBip jest to system płatności który zasilamy za pomocą SMS Premium (Wiadomości o podwyższonej opłacie). W Polsce kiedyś operator T-Moblie organizował tzw. promocje "Podwójne doładowanie". Czyli np. jeżeli doładowałeś swoje konto za 100zł, to otrzymujesz 200zł do wydania! Zdecydowałem się skorzystać z tej promocji i zakupiłem kilkadziesiąt starterów, które zasiliłem a następnie przetransferowałem zgromadzone środki do konta w OneBip.

Jeżeli jesteś zainteresowany ofertą, więcej informacji możesz znaleźć na mojej stronie http://www.krisswoj.com/