Grałem w Age Of Armor... powiem że gierka wcąga chociarz że dla nie których może wydać sie nudna ale jak sie troche dluzej pogra to sie nie nudzi. Wienkszość gier inni tak odbierajo pograjo 5 minut i albosie znudzi albo nie i bendo grac 10 minut i rzuco gre. Znam wiele osób które tak robio, mam kolege któremu proponowalem flyff abo lubi latac tu i tam i uwielbia PvP pogralismy doslowie 15 minut i on sie wylogowal, a na zajutrz zapytalem go czemu sie chcial grac , przeziez lubil takie rzeczy. Powiedzial mi ze mu sie znudzila a po za tym musial sie klasc dpac a tak naprawde gral calo noc w matina2. Potem mój inny kolega zaproponował mu Talisman Online no i bylo to samo pogral 5 minut wbil 2 lvl i na nastempny dzien powiedzial zle gral calo nac w talismana i nie wiedzial o co chodzi, ze wbil 2 lvl i mu sie znudzilo a tak naprawde gral w metin2. W taki sposób mozna zauwazyc ze niektórzy mogo ssie uzalesnic od gier tak samo jak narkoman od narkotyków. I moje motto jest takie " Gry z językiem Polskim otumaniają a gry po angielsku nauczają" nie wiem czy to mondre ale mamchocby malo racje. wiem ze te informacje so nie naq temat ale jak chcecie grac w gry to wbijcie jakis 30 lvl minimalnie a nie wy wbijacie 2-10 lvl i sie wymondrzacie ze gra h*jowa albo fajna. Wracając do tematu Age of armor jest grą wartą uwagi mialem w niej 18 lvl ( nic fajnego ) ale wiem o tej grze troche i napisze bez jakiegos tam pierdolenia. Gra ma przyjemny nawet klimat mozemy grac na ziemi albo na marsie, mamy do wyboru 3 typy robotów. kase jest latwop zdobywac poprzez sellniencie NPCtom krysztalów, sporo questów w których mozna zdobyc częsci do robotów, mozna tez nazwac swojego robota i modernizowac go i zmieniac mu imie w kazdej chwili (trzeba podejs do takiego komputerka jak sie wychodzi z garazu z maszynami. Można w grze lewitować nisko nad ziemio i latać ale te latanie to w troche póżniejszym czasie. Każdy rodzajrobota moze przemienic sie w cos innego a so trzey "transformery" Myśliwiec, Samochód i jaki jakby tygrys albo tam puma. Gra chodzi na slabm sprzencie a grafika jest naprawde za***ista. No i to tyle co wiem o Age Of Armor i prosze nie usuwać tego posta z tego powodu ze napisalem na temat moze na koncu posta ale na temat a jezeli suniecie tego posta to ja tam do termatu z WOWem zajrze i napisze zeby nie bylo puzniej takichrzeczy co opisalem wyrzej tzn." noobami ". I nie dziwcie sie ze pisze to o 3.00 rano ale spac nie moge ;p no i pozdro all
//Tego się nawet czytać nie da, 2 ostrzeżenia, choć jakbym policzył dokładnie byłoby z 4, punkty 5.1 i 5.2 regulaminu - Mr. Hania