Age of Armor

Age of Armor

Age of Armor to gra z gatunku MMORPG w stanie Open Beta, oczywiscie gra jest internacjonalna, klient zostal udostepniony za darmo ktorego mozna pobrac ze strony glownej oraz odbyc potrzebna do zdobycia loginu rejestracje. Trwa walka pomiedzy dwoma frakcjami:

Pierwsza to United Earth Government, druga zaś - Republic of Aesir. Frakcje prowadza ze soba fikcyjna wojne poslugujac sie "mechami" ktore sluza graczowi jako bron oraz zbroje ktora gracz rozwija od podstaw w postepie nabytego przez siebie levelu.Plejer moze wybrac sobie rase oraz status frakcji na poczatku gry.

Narazie sam w nia nie gralem, bo nadal posuwam w Shaiye;p.. jest to dla mnie nowy tytul i informacje o grze zaczerpnalem z innych recek ..pozostawiam pierwsze proby i oceny wam dociekliwym forumowiczom :P byc moze jest to mmo wynalazek warty spedzania nad nim dlugich godzin :D prosze rowniez o opinie jakze to obeznanych w klimatach redaktorow

Strona Glowna: http://aoa.us.woniu.com/

Wymagania:

Procesor: 500 MHz

Pamięć: 128 MB

Grafika: GeForce 2 MX400

HDD: 600 MB

System: Windows 98/ME/2000/XP

Krotki filmik: http://www.youtube.com/watch?v=Ht3OdNoq22M

Ss'y:

f_AgeOfArmorPm_e6307af.jpg

f_AgeOfArmorPm_b761c77.jpg

f_AgeOfArmorPm_18d9329.jpg

f_AgeOfArmorPm_15d190e.jpg

A wiesz może co to są prawa autorskie ?

A wiesz może co to są prawa autorskie ?

@edit

Przepraszam za double ;|

A tak btw... To przydałaby się opcja "usuń posta"

niech ci bedzie <_<

http://www.miastogier.pl/encyklopedia,pc,o4662.html

Z takich opisów ? - Ja pior*ole - weź ty może poczytaj trochę o prawach autorskich - Jeżeli autor nie da ci zgody na rozpowszechnienie danego materiału to nie możesz tego robić, inaczej łamiesz prawo -.-"

kkthxbye

kk zmienione ;) sv_puacz 0

kaczy grasz z krejzim [fake'm ] w shayia ?

Moim zdaniem to klon Extela ;d

nie wątpię tu jest świat itp z tego co widziałem na filmikach a nie ze się podłącza do roma i młuci... a może ktoś się wypowie kto grał ja akurat jestem w trakcie ściągania bo mnie ta gra zainteresowała

n0time4u ja też to pobieram jak pobiorę to opowiem o grze (bo recek nie piszę ja tylko opowiadam!)

Nie wygląda na tyle ciekawie żeby ciągnąć w ciemno 1,3GB

To grać szybko i zdawać relację :). Przy moim łączu ściąganie ponad 1 GB w ciemno jest strzałem w stope. Dlatego proszę o jakieś opinię i wrażenia z gry.

no jasne na moje wrażenia z gry możecie liczyć... niestety dopiero gdzieś koło 20 może 21 będę w domu i luknę co to za gra ale zapewne Joker zagra szybciej i wam opowie ;) bo recek nie pisze hehe

kaczy grasz z krejzim [fake'm ] w shayia ?

chyba go nie znam xD moim NM def gralem w BraterstwieWilkow na Taosie , glownie gralem z ZIBIM(ZBYLU,ZIBI_HARD), az do 40 lvl (moj nick sm0k3r), pozniej na miecha rzucilem shaiye bo wyjechalem w dluga..teraz znow zaczynam od HM na teosie, zauwazylem ze w Braterstwie nie ma juz zadnych aktywnych.. nie widze zadnych polskich gild ..teraz jestem w internacjonalnej gildi KAOS xp

Zapowiada się ciekawie :rolleyes: ściągnę i zobaczymy

Mam już koniec update opiszę wrażenia

chyba go nie znam xD moim NM def gralem w BraterstwieWilkow na Taosie , glownie gralem z ZIBIM(ZBYLU,ZIBI_HARD), az do 40 lvl (moj nick sm0k3r), pozniej na miecha rzucilem shaiye bo wyjechalem w dluga..teraz znow zaczynam od HM na teosie, zauwazylem ze w Braterstwie nie ma juz zadnych aktywnych.. nie widze zadnych polskich gild ..teraz jestem w internacjonalnej gildi KAOS xp

myślałem że jesteś kaczym z warrock'a bo widziałem tutaj tez luqe z BVG

Podziekuje za to zaczyna sie wypaśnie a potem coraz gorzej.....

Ja mam problem- ściąga się do około 200 mega, a potem nagle przerywa pobieranie. Co jest?

muszę się zgodzić z brodą w tej grze są questy po których trza obejść cały kontynent gra nie godna uwagi klon RF nieudany klon