jak w temacie. lvl 37 barbarzynca. serwer us. passy:
nick:priscuspl
hasło:amadeusz
Pff. Bezużyteczne konto. 40 lvl można na spokojnie wbić w 3-4 dni więc się nie postarałeś. Poza tym wątpię w dobre eq bo konto pewnie F2P.
lepsze to niż zaczynać od zera, ja i tak nie używam tego konta a komus moze sie przydać
Nie wiem komu. Traci się wtedy masę gry która ma świetną fabułę. Rozumiem sell 80 lvl full pvp armor pod pvp ale nie to.
Aj tam Misiael od razu narzekasz... Liczy się każdy gest.
To nie jest nawet gest. Po prostu po co przyjmować coś , co można mieć samemu? I jeszcze lepiej się bawić.
Specjalnie założył kkonto na forum, aby oddać i juz spotkal się z hejtem.
Gratulujemy Stałemu Bywalcowi,
Misiael, Jezus i tak Cię kocha. Skoro każdy to może mieć to po co ktoś miałby Ci dawać pieniądze skoro możesz je zarobić (ukraść). Debilne nabijanie postów jak u mnie...
Jeżeli daje za darmo, bez żadnego "ale", to jak dla mnie powinno się przynajmniej podziękować i nie nawiązywać rozmowy. Tylko tyle.
dziękuję wszystkim, a pozatym konto nie jest na „sell”, jak napisałeś wsześniej, tylko oddawane jest za darmo.
nie dojść że ktos za darmo chce oddać konto to jeszcze narzekają , jak nie chcecie to po co się wypowiadać że konto słabe samemu można mieć lepsze ...
priscus obyś nie miał identycznych pasów w którejść innej grze. Obyś.
Ok, za dużo SPAMu. Kto chce to sobie weźmnie, temat zamykam.